Vánoční dárky: Praktické bytové doplňky

Přemýšlíte nad tím, jaký vánoční dárek koupit svým nejbližším? Darujte jim letos pod stromeček praktické bytové doplňky. Kromě dekorací je zajisté potěší drobnosti do obývacího pokoje, kuchyně nebo koupelny. Pro inspiraci přinášíme několik tipů na praktické vánoční dárky, které zajisté vykouzlí obdarovaným úsměv na tváři.

bytove dekorace darek vanoce

Vymyslet originální vánoční dárek bývá tvrdý oříšek

S předvánočním obdobím je spojené pečení cukroví, úklid domácnosti i nakupování vánočních dárků. I když se to nezdá, vymýšlet každým rokem pro svém blízké originální dárky, může být velmi tvrdý oříšek. Nevíte, co koupit letos? Obdarujte během Štědrého večera své blízké dárkem, který jim udělá nejen radost, ale který stoprocentně využijí.

Trefou do černého jsou jednoznačně praktické bytové doplňky, které obdarovaným přijdou vhod v kuchyni, jídelně, obývacím pokoji či koupelně. Které z nich tedy můžete darovat coby vánoční dárek?

V hlavní roli bytové doplňky a dekorace

jaky darek dekorace dum vanoce

Skvělým tipem na vánoční dárek jsou v prvé řadě dekorativní doplňky do obývacího pokoje. Radost pod stromečkem vykouzlí například dekorativní svícny, fotorámečky různých tvarů a designů, stylové vázy, nástěnné hodiny, nálepky na zeď nebo dekorativní zrcadla. Tyto praktické bytové doplňky, které do interiéru vnesou útulnost, obdarovaný využije i k dekorování ložnice, vstupní haly nebo chodby.

Dalšími bytovými dekoracemi, které mohou posloužit jako praktický vánoční dárek, jsou například úložné boxy a koše, dekorační polštáře či přikrývky. Abyste se trefili do vkusu obdarovaného, vybírejte je raději v neutrálních barvách i motivech.

Doplňky do kuchyně jako vánoční dárek

vanocni darek dekorace do domu

Při nákupu vánočních dárků, které najdou využití v kuchyni a jídelně, máte prakticky volnou ruku. Který typ dárku bude v tomto případě nejlepší? Radost pod stromečkem udělá například stylová sada kořenek, chlebník v neutrálních barvách, dřevěný box na čaj, sada bavlněných utěrek a kuchyňské zástěry, designová minutka nebo fondue set. 

Krásným vánočním dárkem, který sází na doplňky do kuchyně, je také stojan na víno, ke kterému přidejte i láhev oblíbené značky obdarovaného. Dalším tipem na vánoční dárek je například designový koš na ovoce, držák na ubrousky nebo sada prostírání na jídelní stůl.

Co dále pod stromeček? Vsaďte na doplňky do koupelny

I koupelnové doplňky mohou být pěkným dárkem k Vánocům. Co druhým koupit pod stromeček? Vaši nejbližší ocení například sadu kvalitních ručníků. Překvapte je i designovou koupelnovou sadou, která bude obsahovat dávkovač mýdla, stojan na kartáčky a misku na mýdlo. Jako praktický vánoční dárek do koupelny můžeme pojmout také protiskluzovou podložku do vany či do sprchy nebo designový odpadkový koš. Jestliže víte, že člověk, kterého chcete na Vánoce obdarovat, má smysl pro humor, překvapte jej rovněž stylovým toaletním prkénkem s potiskem.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.