Nejlepší podzimní vůně pro váš domov

Podzim je nádherným ročním obdobím, které si můžete vychutnat všemi smysly. Vneste jej do svého domova prostřednictvím jedinečných podzimních vůní. Velkou službu vám v tomto případě udělají vonné svíčky i vonné oleje do aroma difuzérů a aromalamp. Pro které vůně podzimu se můžete konkrétně rozhodnout?

jake-vonne-svicky-do-bytu

Vaše smysly pohladí vůně hřebíčku a pomeranče

S příchodem podzimních měsíců podvědomě toužíme po hřejivých a výrazných vůních. Právě proto vaše smysly na podzim tolik potěší vůně hřebíčku kombinovaná s pomerančem. Pořiďte si do svého domova vonnou svíčku tohoto aroma, která vás vtáhne do úžasné podzimní atmosféry plné tepla a pohody.

K podzimu patří i vůně skořice nebo kombinace jablka a skořice

K nejoblíbenějším podzimním vůním patří zejména skořice. Vonná svíčka nebo vonný olej tohoto aroma dokážou v místnosti vykouzlit hřejivou a velmi příjemnou podzimní atmosféru. Vůni skořice můžete zkombinovat také s vůní jablka. Toto jedinečné spokojení ve vás evokuje vzpomínky na lahodný jablečný závin i na horké kořeněné nápoje, které spolehlivě zahřejí i v té největší zimě.

Užijte si vůni dýňového koření

Dýně je typickým symbolem podzimu. Vneste do svého domova také její výjimečné aroma v podobě vonných svíček a olejů, které vás ohromí vůní dýňového koření. Toto aroma můžete kombinovat rovněž se skořicí, hřebíčkem nebo vanilkou, z nichž vzejde originální kořeněná vůně. Díky tomu zažijete unikátní pocit, že podzim je skutečně v plném proudu.

Kořeněné vůně jsou skvělé právě během chladných podzimní dnů, kdy vaše tělo potřebuje povzbudit. Toto aroma vám totiž dodá tolik potřebnou energii a vitalitu.

podzimni-vunie-dyne

Dřevité vůně jsou pro podzim ideální

Harmonickou a uklidňující atmosféru u vás doma vykouzlí na podzim také typické dřevité vůně. K nejoblíbenějším patří santalové dřevo a cedrové dřevo, které přímo vybízejí k podzimní relaxaci.

Vonné svíčky a oleje se santalovým dřevem vás ohromí orientální vůní s vrchním dřevitým tónem a jemným zeleným podtónem. A jak voní cedrové dřevo? Očekávejte nasládlé, dřevité a hebké aroma, které je často doplněné podtónem mokrého ztrouchnivělého dřeva.

Vůně granátového jablka je sladká i osvěžující

Upřednostňujete sladší a osvěžující vůně? Vonné svíčky s aromem granátového jablka pro vás na podzim představují tu nejlepší volbu. Jejich exotická vůně dodá vašemu domovu jedinečnou svěžest, kterou si budete moci vychutnávat během pohodových podzimních večerů.

Během podzimních dnů si můžete dle libosti užít různorodé vůně, které povzbudí všechny vaše smysly. Vyberte si takovou vůni, která vám nejvíce vyhovuje, a vytvořte si s její pomocí u sebe doma jedinečnou podzimní atmosféru plnou tepla a pohody.

podzimni-doplnky-pro-domacnost

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.