Nejlepší dárky pro ženy

Hledáte dárky pro ženy k narozeninám, Vánocům, svátku nebo jen tak? Abychom vám usnadnili rozhodování, prozradíme vám, které dárky okouzlí zaručeně každou ženu.

darky-pro-zeny-k-narozeninam

Dárky pro ženy k narozeninám

Nevíte, jaký dárek k narozeninám vybrat své partnerce, manželce, sestře, mamince, babičce nebo kamarádce? Jako dárky pro ženy k narozeninám vyberte věci, po kterých žena touží, ovšem které si během roku sama jen tak nedopřeje. Ženě proto kupte dárek, který ji zaručeně potěší.

Skvělou volbou je například luxusní parfém, módní kabelka, sada šperků, poukaz na víkendový wellness nebo nová kniha od oblíbeného autora. Dnešní ženy nepohrdnou k narozeninám ani pomůckami na hubnutí či tvarování postavy. Jako kreativní dárky pro ženy k narozeninám tak můžete vybrat permanentku do fitness centra nebo plaveckého bazénu. Ženu na její narozeniny překvapte rovněž rotopedem, běžeckým pásem nebo třeba vibromasážním strojem.

Jako dárky pro ženy k narozeninám zvolte také nové zařízení domácnosti. Při výběru bytových doplňků a dekorací se raději snažte řídit stylem a barvou, ve kterých má žena svůj domov laděný. Nejlepšími dárky pro ženy jsou v tomto případě například drobný nábytek do obývacího pokoje, sada prostírání a ubrusu na jídelní stůl nebo dekorace do obývacího pokoje, ložnice, jídelny či chodby. V případě dekorací ženě v den jejích narozenin uděláte radost designovou vázou, nástěnnými dekorativními hodinami, designovým fotorámečkem, lucernou, lampičkou nebo stojanem na víno. 

Co za dárky pro ženy k narozeninám se vyplatí dále pořídit? Ženy milují věci, které jim usnadňují život, a to zvlášť, co se týče péče o domácnost. Nejlepšími dárky pro ženy k narozeninám jsou v tomto případě třeba robotický vysavač nebo elektrický čistič oken. Zbožňuje naopak žena, kterou chcete obdarovat, kávu? Překvapte ji automatickým kávovarem.

tipy-na-vanocni-darky

Tipy na vánoční dárky pro ženy

Vybrat ten správný vánoční dárek pro ženu bývá mnohdy velmi těžkou záležitostí. Které dárky vaši partnerku, maminku, babičku, sestru či kamarádku pod stromečkem zaručeně potěší? Trefou do černého jsou zejména doplňky a dekorace do bytu, které dokážou navodit pocit štěstí, harmonie a hřejivého domova. Zkrátka, díky kterým se bude obdarovaná žena cítit doma velmi dobře.

Krásným vánočním dárkem pro ženy je například sada porcelánových hrnků na kávu či čaj, sada dekorativních polštářů, hřejivý a měkký pléd, designový svícen se svíčkami či dekorativní lucerna. Ženám uděláte na Štědrý večer radost i stojanem na víno, který doplníte o lahve její nejoblíbenější značky vín. 

Stylovým dárkem k Vánocům je rovněž šperkovnice, do níž ukryjete luxusní šperk v podobě náušnice, náhrdelníku či řetízku s přívěskem. K těmto vánočním dárkům pro ženu nezapomeňte doplnit také osobní přání, váš vánoční dárek bude mít ve výsledku ještě větší osobní kouzlo.

Originální dárky pro ženy k Valentýnu

Ženu obdarujte něčím pěkným nejen na Vánoce či u příležitosti jejích narozenin. Svou partnerku potěšíte také tehdy, když jí věnujete milý dárek na svátek svatého Valentýna, tedy v den všech zamilovaných, který si připomínáme 14. února.

Jak by měl originální dárek pro ženy k Valentýnu vypadat? Pro svou milovanou připravte krásné valentýnské překvapení v podobě pugétu živých květů a bonboniéry s kvalitní čokoládou. Přidat však můžete i něco navíc. Romantický náboj dodá 14. únoru například šperk nebo odvážné spodní prádlo. Jako dárek pro ženu k Valentýnu můžete vybrat také luxusní kabelku nebo romantický doplněk do domácnosti.

Nejlepším dárkem pro ženy v podobě bytového doplňku je například dekorativní polštář ve tvaru srdce. Vaše milovaná ocení také fotorámeček ve tvaru srdce, do kterého si bude moci vložit hned několik vašich společných fotek. Dalším kreativním dárkem pro ženy k Valentýnu je například kovový stojan na fotky ve tvaru srdce, porcelánový hrneček s potisky srdíček, dekorativní závěsné zrcadlo ve tvaru srdce nebo závěsná police ve tvaru srdce.

originalni-darky-pro-zeny

Top dárky pro ženy ke Dni matek

Po originálním dárku pro ženy byste se měli každoročně poohlédnout také před Dnem matek. V tento významný den, který v Česku pravidelně slavíme druhou květnovou neděli, zkuste svou maminku potěšit milým dárkem. 

Proč je originální dárek pro ženy ke Dni matek tak důležitý? Své mamince jeho prostřednictvím poděkujete za její lásku i za všechno, co pro vás v životě kdy udělala. K top dárkům pro ženy ke Dni matek patří květiny, čokoláda, šperk, ale i praktický a zároveň krásný doplněk do domácnosti. Svou maminku překvapte sadou dekorativních polštářů, měkkým a hřejivým plédem, dekorativní vázou, lucernou či svícnem a vonnou lampou.

Vaši maminku na Den matek jako originální dárek pro ženy potěší také doplňky do kuchyně, ať už v podobě pomůcek na pečení nebo k servírování a dekoraci. Některé ženy budou na Den matek rády rovněž za praktické a zároveň designové koupelnové doplňky

Na Den matek však nezapomeňte ani na kreativní dárky pro ženy. A to například v podobě vlastnoručně vyrobeného přáníčka.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.