Věšáky na klíče patří do každé domácnosti

pol_pm_Wieszak-magnetyczny-na-klucze-Fiesta-41-x-9-cm-REMEMBER-36244_1

Víte, co během života hledáme nejčastěji? Samozřejmě, že klíče. Tyto důležité věci, které potřebujeme k odemykání domu či auta, bychom měli mít stále na jednom místě. Od toho tu jsou právě věšáky na klíče. Pokud vám doma chybí, je na čase si je pořídit.

 

Věšáky na klíče vyřeší váš problém se zapomínáním

„Kam jsem zase dal ty klíče?“ Tuto otázku si několikrát za život položil snad každý z nás. Zapomínáme, kam jsme dali brýle, položili peníze nebo mobilní telefon. Když si ale nedokážeme vybavit, kam jsme položili klíče, nastává opravdu závažný problém. Aby si pro příště s vámi krátkodobá paměť tolik nezahrávala, pořiďte si domů věšáky na klíče.

Právě na věšáky na klíče můžete pohodlně zavěsit své klíče od domu, automobilu nebo kanceláře. Tyto důležité věci, bez kterých se nikdy neobejdete, se tedy naučte dávat vždy na přesné místo. Jedině tak se pro příště vyhnete další pohromě.

 

pol_pm_Szafka-na-klucze-tablica-do-pisania-BLACKBOARD-22x5x30-cm-ZELLER-25232_1pol_pm_Szafka-na-klucze-drewniana-schowek-styl-vintage-kolor-bialy-39185_1

Věšáky na klíče umístěte vedle vchodových dveří, do obýváku i do pracovny

Kam věšáky na klíče nejlépe umístit? Každý z nás si určitě najde místo, které mu bude vyhovovat nejlépe. Věšáky na klíče patří ideálně hned vedle vchodových dveří. Takto umístěný věšák vás přinutí k tomu, že jakmile vejdete domů, automaticky si na něj veškeré své klíče zavěsíte.

Věšáky na klíče však nemusíte umisťovat pouze poblíž vchodu. Spousta lidí je připevňuje na stěnu v chodbě, kuchyni, obývacím pokoji nebo dokonce v ložnici. Věšáky na klíče vám však nesmí chybět ani ve vaší pracovně či dílně. Jedná se o standardní vybavení, díky kterému budete mít všechny potřebné klíče vždy po ruce.

 

Klíče nikdy nenechávejte po kapsách

Není nic horšího, než když klíče nebudou mít své pevné místo, a vy si je budete nechávat jen tak volně po kapsách, v tašce nebo kabelce. Jestliže svým klíčům u vás doma nevymezíte jasný prostor a bezmyšlenkovitě je kamkoliv položíte, problém je na světě. Devětkrát své klíče najdete, ale po desáté je budete hledat až několik hodin. Právě proto tu jsou věšáky na klíče, díky kterým vám tato starost odpadne.

 

Tipy jak najít ztracené klíče

Pokud ještě doma nemáte věšáky na klíče, pořízení tohoto bytového doplňku si opravdu dobře promyslete. Jedná se o záchytný bod, na který se můžete spolehnout. Lze na něj totiž umísťovat všechny potřebné klíče, které používáte. Ať už od domu, auta či kanceláře. 

Co když se vám ale stane, že klíče někde opravdu zapomenete? Přinášíme vám osvědčený postup, který vám napomůže v pátrání.

  1. Nejprve si zkuste vzpomenout na to, kdy jste ztracené klíče naposledy drželi v ruce.
  2. Tento okamžik se pokuste dát do souvislosti s místem, kde jste byli, nebo s osobou, se kterou jste mluvili. Jestliže si na tato fakta vzpomenete, dejte se do pátrání.
  3. Zajděte se podívat na místo, kam si klíče ukládáte nejčastěji. Nemusíte to být pouze věšáky na klíče, ale i taška, kapsa od bundy, konferenční stolek či kuchyňská linka. Navíc je pravděpodobné, že se klíče budou nacházet opravdu v místě, kam je běžně dáváte. Možná, že budou pouze něčím zakryté.
  4. Je ovšem možné, že se na ztracené klíče rovnou díváte, ale přímo si to neuvědomujete. S hledáním proto chvíli počkejte a pusťte se do něj, až se vnitřně uklidníte.

pol_pl_Szklana-tablica-magnetyczna-na-notatki-5-wieszakow-Mops-WENKO-23400_2

 

Věšáky na klíče: Díky nim bude hledání klíčů minulostí

Když ztratíme klíče, často propadáme panice. Věděli jste ale, že je nejčastěji hledáme doma po té, co se vrátíme z práce nebo z nákupu? Není proto od věci, když se naučíte hned po příchodu domů všechny klíče pověsit na věšák.

Věšáky na klíče tedy plní velmi praktickou funkci. Může na ně být i velmi pěkný pohled. Zkuste si tak vybrat věšáky na klíče, které se stanou zajímavým dekorativním prvkem vaší chodby, kuchyně, obývacího pokoje, pracovny či dílny. Věšáky na klíče totiž mohou mít nejen podobu klasických kovových háčků, vybrat si je můžete i v mnohem zajímavějším provedení. Velmi oblíbené jsou například designové kovové či dřevěné skříňky na klíče. Moderním dojmem zase působí dřevěná, plastová či skleněná lišta doplněná o kovové háčky. Radost vám rovněž udělá věšák na klíče, jehož součástí bude také tabule na vzkazy. Možností, jak vybrat ten pravý věšák na klíče, tak máte zkrátka spousty.



Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.