Věšák na dveře: Univerzální pomocník do každé domácnosti

pol_pm_Wieszaki-haczyki-na-drzwi-KOTY-4-sztuki-w-komplecie-WENKO-1557_2

 

Věšák na dveře využijete v každičké místnosti svého domu či bytu. Jedná se o všestranného pomocníka, který vám může viset na dveřích koupelny, toalety, ale i ložnice nebo dětského pokoje. K jakým účelům můžete věšák na dveře konkrétně využít?

 

Věšák na dveře jako praktický bytový doplněk

Věšák na dveře se řadí k bytovým doplňkům majícím velmi praktické využití. Ať už jej použijete v jakékoliv místnosti svého domu či bytu, odmění se vám výraznou úsporou místa. Jakým způsobem se věšák na dveře umisťuje? Jednoduše jej zavěste na horní rám dveří, a to zpravidla na jejich vnitřní část. Háčky věšáku na dveře by totiž měly směřovat dovnitř pokoje, ve kterém jej budete používat.

 

pol_pm_Haczyki-na-drzwi-zestaw-czterech-sztuk-metalowe-WENKO-33719_2

Velmi jednoduchá instalace

Věšák na dveře má velmi jednoduchou instalaci. Jelikož jej stačí zavěsit na horní rám dveří, nevyžaduje, abyste jej jakýmkoliv způsobem ke dveřím lepili či vrtali. Když věšák umístíte na dveře, nemusíte se rovněž bát toho, že budete mít problémy s jejich zavíráním. Věšáky na dveře jsou vyrobeny tak, aby šly dveře zavírat bez jakýchkoliv znatelných potíží.

 

Masivní háčky s vysokou nosností

Jestliže se poohlížíte po novém věšáku na dveře, vsaďte na kvalitní kovový věšák. A to ideálně z chromové nebo nerezové oceli. Tyto věšáky mají masivní háčky, na které můžete dle libosti zavěsit těžké bundy, kabáty, ale i ručníky nebo župany. Nemusíte se obávat toho, že by vše nemusel tento věšák unést. Jelikož je vyrobený z kvalitního materiálu a zároveň výborně jištěný o rám dveří, má velmi vysokou nosnost.

 

Věšák na dveře pomáhá udržet pořádek

Chcete-li udržet pořádek ve svém domě či bytě, chybět by vám doma nemělo hned několik věšáků na dveře, které můžete rozmístit hned do několika pokojů. Jakým způsobem tedy můžete věšák na dveře konkrétně použít?

pol_pl_Wieszak-na-drzwi-6-haczykow-ZELLER-25024_2

Věšák na dveře do koupelny: Na ručníky, pyžama i župany

Věšák na dveře, který umístíte v koupelně, nabízí praktické a zároveň elegantní řešení. Na tento věšák zavěšený na vrchní rám koupelnových dveří pohodlně pověsíte ručníky, ale i pyžama, župany nebo kosmetické vatové tampony.

Věšák na dveře v kovovém provedení zajistí, že budete mít v koupelně stálý pořádek. Pyžama, župany či náhradní oblečení, které na něj pověsíte, tak zbytečně nebudou ležet na zemi nebo na prádelním koši.

Takové ručníky budete mít díky věšáku na dveře stále po ruce. Není od věci, když věšák na dveře umístíte i na toaletu a umístíte na něj rovněž ručníky. Díky této vychytávce vám odpadne nutnost přivrtávat či přilepovat klasický háček na ručníky přímo ke kachličkám.

 

Němého sluhu nahraďte v ložnici věšákem na dveře

Nechcete si do ložnice kupovat němého sluhu, který slouží k odkládání oblečení? V tom případě umístěte na vnitřní rám ložnicových dveří klasický věšák na dveře. Na tento praktický doplněk zavěsíte všechno potřebné oblečení. Věšák na dveře navíc dokáže na rozdíl od němého sluhy výrazně ušetřit místo, což oceníte hlavně v malých prostorách.

pol_pm_Wieszak-na-drzwi-z-3-haczykami-metalowy-kolor-czarny-48982_1

 

Co naučí děti uklízet v dětském pokoji? Věšák na dveře

Vadí vám, že mají vaše děti ve svém pokoji stále nepořádek? Pokud mají na zemi svého pokojíčku kromě rozházených hraček také hromady oblečení, pořiďte jim do dětského pokoje také věšák na dveře. Všechno oblečení jednoduše zavěsí právě na něj. Díky věšáku na dveře se vaše děti naučí uklízet a udržovat ve svém pokojíčku pořádek.

 

Věšák na dveře patří i do předsíně

Pokud máte v předsíni či vstupní hale velmi málo místa, věšák na dveře můžete umístit i do těchto prostor. Věšák na dveře vyniká velkou nosností, zavěsit tak na něj můžete i těžší kabáty nebo bundy. Na stěnu poblíž věšáku na dveře však rozhodně nezapomeňte umístit větší zrcadlo, ve kterém si můžete před odchodem z domova prohlédnout, jak vám to sluší.

 

Další místnosti, kam s věšákem na dveře

Věšák na dveře vyniká všestranným využitím. Umístit jej tak můžete i na dveře své pracovny nebo dílny. Hodí se rovněž do komory, kdy na něj můžete zavěsit uzeniny nebo například papírové tašky. Jakým způsobem tedy věšák na dveře využijete, záleží jen a jen na vás. V každém případě si jej do svého domova nepořizujte pouze po jednom kusu, kupte si rovnou několik praktických věšáků na dveře. Za toto rozhodnutí budete zpětně velmi rádi.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.