Vánoční ubrus vykouzlí jedinečnou sváteční atmosféru

Ke slavnostně prostřenému stolu patří vánoční ubrus, který vykouzlí tu pravou sváteční atmosféru. Ubrus je nedílným doplňkem každého vánočního stolu. Aby prostřená tabule působila skutečně svátečním dojmem, kromě vánočního ubrusu ji dolaďte také vánočním prostíráním a vánočními ubrousky.

jaky-vanocni-ubrus-vybrat

Jak vypadá ten nejkrásnější vánoční ubrus? 

Vánoční ubrus představuje středobod svátečně prostřené tabule. Ten nejkrásnější vánoční ubrus má nejen klasický obdélníkový nebo čtvercový tvar. Velmi slušivý je také kulatý vánoční ubrus nebo oválný vánoční ubrus.

A jaké barvy a motivy jsou v případě tohoto nezbytného doplňku svátečně prostřené tabule ty pravé? Vsaďte na barvy Vánoc a prostřete stůl zlatým, stříbrným, bílým nebo červeným vánočním ubrusem. Nemusíte se však rozhodnout pouze pro čisté barvy vánočního ubrusu. Tato slavnostní dekorace stolu je perfektní také s potiskem hvězd, sněhových vloček nebo třpytek. Překrásný je rovněž vánoční ubrus se stříbrným proužkem.

Vánoční tabule jinak: Ubrus nahraďte vánočním běhounem

Chtěli byste si letos vánoční tabuli prostřít jinak? Přejete-li si jít originální cestou, vánoční ubrus můžete nahradit stylovým vánočním běhounem. I v případě této slavnostní dekorace se rozhodněte pro barvy a motivy Vánoc. 

Barva zvoleného vánočního ubrusu nebo vánočního běhounu by měla ladit s celkovou výzdobou vašeho domova. Právě díky tomu si budete doma připadat jako ve vánoční pohádce.

vanocni-prostirani

Čím doplnit vánoční ubrus? Vánočním prostíráním i vánočními ubrousky

Zajímá vás, čím doladit vánoční ubrus nebo vánoční běhoun, aby byla svátečně prostřená tabule naprosto dokonalá? Rozhodněte se například pro vánoční prostírání v zářivě zlaté nebo stříbrné barvě. 

Při výzdobě vánoční tabule neopomeňte také vánoční ubrousky, které můžete vložit nejen do stojanu. Aby vánoční ubrousky působily skutečně úhledně, sepněte je pomocí kroužku na ubrousky s vánočním motivem. Rozhodnout se můžete také pro kroužky na ubrousky ve stříbrné nebo zlaté barvě.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.