Tipy na balení vánoční dárků: Poradíme vám

Přemýšlíte, jak zabalit vánoční dárky rychle a originálně? Máme pro vás hned několik praktických tipů na balení vánočních dárků, které stojí za to vyzkoušet. Není totiž nad to nalézt pod vánočním stromečkem nádherně zabalený dárek.

prakticke-baleni-vanocnich-darku

V hlavní roli vánoční balicí papír

Máte již nakoupené všechny vánoční dárky a nyní je potřebujete zabalit? Nejjednodušším způsobem balení vánočních dárků je využít vánoční balicí papír, nůžky a izolepu. Velmi trendy je nejen balicí papír s vánočním potiskem hvězd či vloček, ale také balicí papír hnědý, zlatý nebo červený. 

Právě jednobarevný balicí papír můžete skvěle kombinovat s barevnými stuhami, červenou mašlí nebo jutovou mašlí, neboť na něm tyto ozdobné doplňky skvěle vyniknou. Velká mašle na dárek či výrazná stuha však může tvořit dokonalou jednotu také s vícebarevným vánočním balicím papírem.

Jaké dárky patří do balícího papíru

Chcete vánoční dárek zabalit skutečně vkusně? Poté se držte pravidla, které říká, že do vánočního balicího papíru patří pouze foremné dárky. Pokud jste nakoupili dárky, jejichž součástí balení je pevná krabice, máte takřka vyhráno. Stačí zvolit vhodnou roli balicího papíru, velkou mašli na dárek nebo ozdobnou stužku a vánoční dárek bude perfektně zabalený.

jak-zabalit-vanoci-darky

Jak balit měkké či neforemné dárky? Do dárkových krabiček, krabic nebo tašek

Potřebujete originálně, vkusně a rychle zabalit měkký dárek nebo dárek neforemného tvaru? V tomto případě raději zapomeňte na vánoční balicí papír. Oblečení, plyšáka nebo hračku jednotlivě zabalte do dárkových krabiček nebo krabic. Díky tomu máte záruku, že na Vánoce nikomu nedarujete neforemný balík, ale krásně zabalený vánoční dárek.

Chcete dárkové krabičky a krabice nějakým způsobem ozvláštnit? Ozdobte je stuhami, červenou mašlí, jutovou mašlí, ale také věnováním. Kromě dárkových krabic a krabiček můžete měkký či neforemný dárek zabalit také do dárkové textilní nebo papírové tašky s vánočním potiskem. I tento způsob balení vánočních dárků je originální a druhého velmi potěší.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.