Uspořádání ložnice v glamour stylu

Chtěli byste si svou ložnici zařídit v glamour stylu? Přinášíme tipy, které bytové doplňky vám rozhodně nesmí chybět. Právě díky nim vnesete do své ložnice jak eleganci a noblesu, tak zároveň kousek extravagance.

dekorace-v-glamour-stylu

Zrcadla: Glamour třpyt a lesk

Pro glamour styl je typický třpyt a lesk. Jestliže chcete uspořádat svou ložnici v glamour stylu, v prvé řadě tuto místnost oživte nástěnnými dekorativními zrcadly. Čím bude rám těchto zrcadel třpytivější a extravagantnější, tím lépe.

Glamour styl je totiž noblesní, navozuje atmosféru blahobytu a zároveň působí extravagantně. Znamená to tedy, že se vyhýbá minimalismu. V rámci glamour stylu proto do své ložnice můžete zařadit hned několik zrcadel s masivními stříbrnými či zlatými rámy a s líbivým designovým zpracováním. Tato zrcadla přitom mohou mít různé velikosti a různé barvy rámu. Taková zrcadlová galerie v ložnici vykouzlí opravdový wow efekt.

Glamour hodiny: Nástěnné i volně stojící

Kromě nástěnných dekorativních zrcadel oživte svou ložnici také nástěnnými dekorativními hodinami v glamour stylu. Těmto hodinám sluší například zlaté nebo kovově stříbrné zpracování. Velmi trendy jsou také glamour nástěnné hodiny s krystaly. A že dekorativní nástěnné hodiny do ložnice nepatří? Opak je pravdou. Pořiďte si je a nebudete si moci tento glamour bytový doplněk vynachválit.

Kromě nástěnných dekorativních hodin můžete svou ložnici oživit i stolními hodinami v glamour stylu. Aby tento doplněk do vaší ložnice perfektně padl, vsaďte na stolní hodiny, pro které jsou typické lesk, třpyt, netradičnost a také extravagance.

sperkovnice-glamour-styl

Co nesmí chybět? Šperkovnice

Jestliže plánujete uspořádat ložnici v glamour stylu, nezapomeňte rovněž na třpytivou šperkovnici, do níž si uschováte všechny své poklady. A kam glamour šperkovnici umístit? Nejlépe na toaletní stolek nebo na komodu, kde ji budete mít stále na očích a kde bude dělat velkou parádu.

Glamour bytové dekorace

Chtěli byste si do ložnice pořídit další glamour bytové dekorace? Možností máte spousty. Ve vaší ložnici se bude vyjímat například extravagantní a originální lustr nebo stolní lampička se skleněnými krystaly. Svou ložnici rovněž vybavte vysokými lesklými a třpytivými vázami, kovově lesklými svícny nebo ozdobnými zlatými či stříbrnými fotorámy. Právě tyto bytové doplňky podtrhnou krásu vaší ložnice zařízené v glamour stylu.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.