Proměna koupelny - aranžmá

Toužíte po proměně své koupelny? Vyzkoušejte naše tipy na několik jednoduchých aranžmá. Vaše koupelna díky provedené proměně doslova rozkvete. Jak tedy na rychlou a snadnou proměnu koupelny?

rychla-promena-koupelny

Vsaďte na umělé rostliny a květiny

Přemýšlíte, jak snadno proměnit koupelnu? V prvé řadě díky umělým rostlinám a květinám. Rozhodnout se můžete nejen pro imitaci klasických pokojových rostlin v květináčích. V koupelně krásně vypadají také umělé řezané květiny ve vázách.

Umělé rostliny a květiny lze při proměně koupelny položit například do polic či na komodu, větší umělé pokojovky v květináči umístěte rovněž na zem. V koupelně vyniknou umělé převislé pokojovky, umělé kapradiny, umělé sukulenty, umělé fíkovníky, umělé palmy, umělé monstery, ale také umělé orchideje. Tyto umělé rostliny a květiny, které vypadají jako živé, vaši koupelnu rozzáří osvěžující zelení.

Koupelnu promění i koupelnový set

Chcete proměnit svou koupelnu snadno a rychle? Není nic jednoduššího než schovat do krabice staré koupelnové doplňky a nahradit je novým designovým koupelnovým setem, jehož jednotlivé části k sobě perfektně ladí.

V rámci koupelnového setu svou koupelnu nově vybavte dávkovačem mýdla, miskou na tuhé mýdlo, stojanem na zubní kartáčky, kelímkem na hygienické potřeby a WC štětkou. Díky koupelnovým doplňkům jedné sady, které mají jednotnou barvu, vzor i design, vaše proměněná koupelna rozhodně prokoukne.

Proměnu koupelny vnímejte všemi smysly

Chcete se v proměněné koupelně cítit opravdu dokonale? Při proměně ji zatraktivněte tak, abyste ji mohli vnímat všemi smysly. K tomu vám pomohou aroma difuzéry a vonné svíčky, díky kterým si budete mocit v koupelně vychutnat velmi příjemnou atmosféru. Tyto koupelnové doplňky působí podmanivě a zároveň plní v koupelně i dekorativní funkci.

jak-promenit-koupelnu

Máte sprchu? Zkuste barevné sprchové závěsy

V případě, že máte v koupelně sprchu, zkuste si při proměně své koupelny pohrát také se sprchovými závěsy. Tento sprchový doplněk je k dostání v mnoha barvách a vzorech. Je tedy pouze na vás a vašem vkusu, jaký sprchový závěs si do své koupelny vyberete. Snažte se ale o to, aby zvolený závěs příjemně ladil s ostatní výbavou vaší koupelny.

Rozhodněte se pro designové WC sedátko

Máte koupelnu spojenou s toaletou? V tom případě se při proměně koupelny zaměřte i na změnu toaletní mísy. Opatřete ji designovým WC sedátkem, na které bude radost pohledět. WC sedátka totiž nemusí být jenom bílá. Sluší jim vzhled dřeva, leštěného mramoru nebo výrazné barvy.

Do vaší koupelny zapadne také WC sedátko s barevným potiskem. Vybírat můžete například mezi motivem moře, lapačem snů, geometrickými vzory, komiksovým potiskem, imitací dlaždiček nebo plameňáky. Které designové WC sedátko zapadne právě do vaší koupelny?

A co stylový odpadkový koš? Do proměny koupelny se také hodí

Odpadkový koš je nejen praktickým koupelnovým doplňkem. Pokud jej správně vyberete, dokáže vaši koupelnu příjemně zatraktivnit. Jak tedy snadno proměnit koupelnu odpadkovým košem? Při proměně koupelny se nemusíte rozhodovat pouze pro koše v neutrálních barvách, jako je šedá, béžová, bílá nebo barva kovu. 

Zkuste si do koupelny pořídit také odpadkový koš ve výrazné barvě. Vaši koupelnu rozveselí odpadkový koš se stylovým potiskem nebo ozvláštní odpadkový koš s dřevěným či pleteným detailem.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.