Úložný box s víkem - přehled těch nejoriginálnějších

Úložné boxy jsou praktickými doplňky, které slouží k úschově a ukládání věcí. Nejen, že díky nim bude váš domov perfektně zorganizovaný a ušetříte s jejich pomocí spoustu místa, úložné boxy s víkem mají zajímavý design a dokážou příjemným způsobem oživit váš domov. Přinášíme vám přehled těch nejoriginálnějších.

moderní-kabice-s-víkem

Tipy, kde využít originální úložný box s víkem

Úložný box s víkem využijete v každičkém místnosti svého domu či bytu, kde potřebujete ukládat věci. Takové dekorativní úložné boxy s víkem, které jsou stále na očích, vyniknou v otevřených policích nebo na zemi především v obývacím pokoji, pracovně, na chodbě, vstupní hale, v ložnici, koupelně nebo v dětském pokoji. Které úložné boxy s víkem patří k těm nejoriginálnějším?

Stylové dřevěné úložné boxy s víkem

Velkou parádu u vás doma udělají zejména dřevěné úložné boxy s víkem. Tyto originální doplňky z MDF desky pořídíte jednotlivě i v celé sadě, a to v různých velikostech a kresbách dřeva. Velmi pěkně působí i dřevěné úložné boxy v černé či bílé barvě opatřené bambusovým víkem. Kam s těmito originálními úložnými boxy? Dokonale s nimi rozzáříte třeba obývák, ložnici, ale také koupelnu.

Úložné krabice s víkem: Vsaďte na zajímavý potisk nebo texturu

V domácnosti se vám budou dále hodit úložné krabice s víkem, díky nimž doma udržíte dokonalý pořádek. Chcete v tomto případě skutečně originální úložné krabice s víkem, na které je pěkný pohled? Pořiďte si tyto krabice vyrobené z originálního materiálu nebo opatřené zajímavým motivem nebo texturou.

Krásně vypadají například úložné krabice s víkem z kvalitní lepenky, které jsou nejen vkusně barevné, ale mohou se pochlubit také různými vzory. Spokojeni budete rovněž s úložnými krabicemi s víkem vyrobenými z kovu či z kombinace barevného plastu a dřeva. Také tyto úložné boxy s víkem, na které je velmi příjemný pohled, můžete použít opravdu dle svých potřeb.

Sada úložných kufříků z kvalitní lepenky: Jak se vám líbí?

Hledáte opravdu kvalitní úložný box s víkem? V tom případě se vám bude zamlouvat stylová sada kufříků z lepenky, ve kterých můžete skladovat nejrůznější drobnosti. Tyto organizéry jsou k dostání v nejrůznějších barvách i motivech, které na první pohled působí velmi decentním a elegantním dojmem.

Krabice-s-víkem

Jaké úložné boxy s víkem do dětského pokoje?

Úložné boxy s víkem jsou praktickým i designovým vybavením každého dětského pokoje. Slouží totiž k úschově hraček, stavebnic či plyšáků. Svému dítěti můžete do dětského úložného boxu s víkem dát také knížky, omalovánky, pastelky, ale také oblečení, polštáře nebo deky. Tento stylový doplněk může v dětském pokoji plnit i spoustu dalších funkcí.

Pokud má dětský úložný box dostatečně pevné víko, poslouží vaší ratolesti v pokojíčku i jako lavice nebo sedačka, kterou pro pohodlnost zkuste doplnit dekorativními polštářky. Dětský pokoj můžete vybavit různými typy dětských úložných boxů s víkem. Nejoriginálnější jsou přitom následující modely.

Velký plastový box s víkem

Nejoblíbenějším a nejoriginálnějším úložným boxem s víkem do dětského pokoje je jednoznačně velká plastová truhla či velký plastový kontejner, do kterého si vaše zlatíčka mohou uložit dle libosti třeba hračky, plyšáky nebo stavebnice. Tento kontejner s víkem je navíc opatřen kolečky, takže jej vaše dítě může v dětském pokojíčku velmi pohodlně přesouva z místa na místo.

Velký plastový box s víkem, které se otevírá shora, vyniká barevností a veselou tematikou. Do holčičího pokoje můžete pořídit třeba růžový plastový box se zlatým víkem s motivem víly nebo princezny. Kluci si zase budou pochvalovat černý plastový box s oranžovým víkem s pirátským motivem.

Dětská úložná lavice s víkem

Originálním úložným boxem s víkem do dětského pokoje je jednoznačně dětská úložná lavice, která se může pochlubit velkým úložným prostorem. Pořiďte své ratolesti úložnou lavici s víkem vyrobenou z kvalitní MDF desky, která je pevná a extrémně odolná.

Tento funkční doplněk zvolte nejlépe v univerzálních barvách (bílé či přirozené barvě dřeva), bude se díky tomu hodit jak do holčičího, tak do klučičího pokojíčku. Krásně vypadá také barevná dětská úložná lavice s víkem s motivem zvířat, s potiskem hvězdiček či srdíček nebo se stylovým nápisem.

Dřevěná truhla s víkem

Kromě dětské úložné lavice s víkem vaše zlatíčko ocení rovněž dřevěnou truhlu s víkem, ve které si bude moci uschovat spoustu svých pokladů. Tato stylová truhla s víkem je vyrobená z kvalitní MDF desky, která se může pochlubit veselými barvami, motivy a designem. V dětském pokojíčku tak rozhodně nesmí chybět!

Úložné dětské kufříky

Dalším tipem na originální úložný box s víkem do dětského pokoje jsou jednoznačně úložné dětské kufříky, které kupte nejlépe v celé sadě. Nádherně působí dětské lepenkové kufříky, které září barvami a dětskými motivy. Tyto úložné dětské kufříky jsou stylovým řešením pro ukládání hraček, stavebnic, deskových her, knih, časopisů nebo psacích potřeb. Představují navíc designovou výzdobu dětského pokoje, která se zároveň postará o udržení pořádku.

Úložná krabice s víkem s dětským motivem

Hledáte úložné boxy s víkem, které lze umístit přímo do skříní nebo polic? Jako dělané jsou k tomu úložné krabice s víkem, které mají nádherné dětské barvy i motivy. V holčičím pokojíčku vynikne třeba motiv jednorožce, v klučičím pokojíčku pak motiv dinosaurů nebo autíček.

krabice-s-víkem-do-kanceláře

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.