LED svíčky - když záleží na odolnosti a bezpečnosti

Není tajemstvím, že LED svíčky patří stále k oblíbenějším bytovým dekoracím. Jsou totiž vkusné, ale také odolné a bezpečné. Kterými LED svíčkami si doma uděláte spoustu parády? Jde nejen o kousky, které jsou k nerozeznání od voskových svíček.

evoluce-osvětlení

 

Dekorativní LED svíčky: Proč je používat?

LED svíčky představují bezpečnou alternativu k tradičním svíčkám. Jelikož jsou na baterie a září prostřednictvím LED diody, nehřejí a nikde nic nespálí. Tento bytový doplněk se proto hodí i do interiérů, kde se pohybují malé děti nebo domácí zvířata. 

Jaká je další přednost dekorativních LED svíček? Na rozdíl od klasických svíček je můžete nechat bez dozoru. Jelikož LED svíčky nehoří skutečným plamenem, nevytvářejí kouř, který by vás doma obtěžoval. Zároveň jejich imitace plamene vytváří útulnou až romantickou atmosféru, kterou je radost si vychutnat.

Svíčka s LED diodou je šetrná k životnímu prostředí

LED svíčky mají zpravidla napájení na baterie, díky kterému jejich LED dioda plápolá imitací příjemného plamene. Pokud budete používat opakovatelně nabíjecí baterie, při používání LED svíček v zásadě neprodukujete žádný odpad například v podobě spáleného vosku.

Dekorativní LED svíčky jsou tedy šetrné k životnímu prostředí a vysoce ekologické. Ve srovnání s klasickými svíčkami vyrobenými z vosku mají rovněž velmi dlouhou životnost, a tak si můžete krásu jejich plápolajícího plamene užívat neomezeně dlouhou dobu.

LED svíčka s pohyblivým plamenem: Jaké LED svíčky jsou nejkrásnější?

Svůj domov si můžete dle libosti vybavit LED svíčkami v různém provedení a designu. Jaké z nich jsou podle nás jednoznačně ty nejkrásnější? Parádu u vás doma udělají LED svíčky s pohyblivým plamenem, které dokononale imitují klasické voskové svíčky. Tyto LED svíčky, kterou jsou vyrobené z kvalitního a odolného plastu, pořídíte jak jednotlivě, tak ve stylové sadě a to v různých barvách a velikostech.

Velmi oblíbené jsou také LED svíčky s pohyblivým plamenem ve skleněných svícnech nebo v designové keramické nádobě, které se díky svému univerzálnímu designu hodí do všech stylů interiérů. Zvlášť, když se venku setmí, můžete si doma užívat jejich realisticky plápolající světlo.

K často vyhledávaným produktům se řadí také čajová LED svíčka. Pořiďte si ji v celé sadě a vytvořte s její pomocí u vás doma romantickou atmosféru. Jak klasickou LED svíčku s diodou, tak čajovou LED svíčku můžete rovněž začlenit do vkusných vánočních dekorací.

 

dekorční-led-osvětlení

Dekorativní LED svíčky se hodí do všech místností vašeho domova

LED svíčky s pohyblivým plamenem představují bezpečnou a stylovou dekoraci, která najde uplatnění ve všech místnostech vašeho domova. Když je umístíte na konferenční stolek, na komodu, do polic nebo stojacích svícnů, pomůže vám vykouzlit příjemnou atmosféru v obývacím pokoji. Svíčka s LED diodou se perfektně hodí také do ložnice a do koupelny, kde potrhne unikátnost romantických a intimních chvilek.

LED svíčky využijete také v kuchyni, jídelně nebo na chodbě. Příjemnou atmosféru vám pomohou dokreslit při podvečerním a večerním posezení na zahradě, terase či balkonu. I zde si můžete s rozmístěním LED svíček opravdu pohrát dle libosti. 

 

proces-osvětlení-led

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.