Nejlepší stojací lampa - TOP 10

Nejlepší stojací lampa - TOP 10

Stojací lampa je základním vybavení každého obýváku. Uplatnění najde také v ložnici. Přinášíme vám tipy na nejlepší stojací lampy, které jsou nejen praktické, ale také vysoce moderní. Do TOP 10 patří zvláště následující modely. 

 

Stojací-lampa-do-obývacího-pokoje

 

Stojací lampa do obýváku: Jak vybrat?

Stojací lampa představuje v každém obývacím pokoji nejen doplňkový zdroj světla. V obýváku pomáhá také vytvořit útulnou atmosféru, která podporuje relaxaci i dojem hřejivého domova. Za svitu stojací lampy přitom nemusíte v obývacím pokoji pouze relaxovat, ale také pracovat na počítači nebo číst knížku.

Není tajemstvím, že stojací lampa podtrhuje celkový dojem z obývacího pokoje. Máte na výběr ze spousty materiálů, designů a stylů stojacích lamp. Kterou vybrat, aby působila moderně a ve vašem obýváku dokonale vynikla? 

 

Moderní stojací lampa - TOP 10

Která moderní stojací lampa patří do TOP 10 a ve vašem obýváku jednoznačně zazáří? Jde o trendy stojací lampu s třínohou základnou (tj. o trojnožku), která je dokonale designovou záležitostí. Tato moderní stojací lampa vynikne v každém obývacím pokoji, neboť na sebe perfektně přitáhne pozornost a dokáže ze sebe vytvořit dominantu místnosti.

Moderní stojací lampu - trojnožku, která se v současnosti právem řadí do TOP 10 mezi stojacími lampami, pro vás máme hned v několika provedeních. Jde o třínohou základnu z kovu či dřeva, která je následně doplněná nejen o textilní, ale také o bambusové či kovové stínítko.

Kde v obývacím pokoji umístit tuto moderní stojací lampu? Nejlépe vedle křesla nebo pohovky, aby vám poskytla dostatek osvětlení, měli jste ji v případě potřeby stále po ruce a zároveň aby v obýváku vynikla její krása.

 

Moderní-stojací-lampa

 

Tip na vybavení do ložnice: LED stojací lampa stmívatelná

Stojací lampa je skvělým doplňkem také do ložnice. Pochvalovat si ji budete zvlášť při čtení knih, při trávení intimních chvilek s partnerem nebo při usínání. Stojací lampa představuje v ložnici nejen doplňkové osvětlení, ale i stylovou dekoraci, která příjemným způsobem podtrhává celkový vzhled místnosti, v níž spíte.

Jaká stojací lampa do ložnice je ta nejlepší? Rozhodněte se pro model, který má velmi snadné ovládání a který tedy jednoduše zapnete i vypnete přímo z postele. Skvělým tipem je také LED stojací lampa stmívatelná, s jejíž pomocí můžete osvětlení v ložnici přizpůsobit přesně svým potřebám. Vytvoří pro vás například velmi jemné světlo, při kterém se lépe uvolníte, zrelaxujete a bude se vám snadněji usínat.

Také v ložnici je stojací lampa dominantním designovým prvkem, který doplňuje centrální osvětlení. Vaši ložnici oživí například moderní kovová stojací lampa jednoduchého tvaru a čisté linie. Rozhodnout se můžete nejen pro stojací lampu celokovovou, ale také pro kovovou lampu se skleněným svítidlem. Perfektním tipem je rovněž dřevěná stojací lampa s textilním svítidlem nebo již zmíněná stojací lampa s třínohou základnou (trojnožka), která je vysoce designovou záležitostí.

Moderní stojací lampa je skvělým doplňkem pro váš obývací pokoj i pro vaši ložnici. Jde nejen o praktické, ale zejména o vysoce designové osvětlení, které vašemu domovu dodá útulnost i styl. A právě proto stojí za to si s jejím výběrem pořádně pohrát.

 

Moderní-stojací-lampa-do-ložnice

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.