Taburet jako doplněk nejen do kuchyně

Taburet je malým kouskem nábytku, který má opravdu všestranné použití, neboť jej využijete prakticky v každé místnosti svého domu či bytu. Taburet vám tedy přijde vhod nejen v kuchyni, kde vám poslouží jako praktický a zároveň dekorativní doplněk. Přinášíme tipy, jakým způsobem využijete taburet i v dalších místnostech svého domova.

Taburet-jako-doplnek-nejen-do-kuchyne-2

Taburet do předsíně

Zvlášť v předsíni či na chodbě si budete taburet opravdu pochvalovat. Využijete jej zde totiž k příležitostnému sezení při obouvání, nebo naopak vyzouvání obuvi. Pokud máte malou předsíň, kde není místo pro dlouhou lavici na sezení, taburet vám nabídne vždy funkční alternativu.

V předsíni uvítáte nejen pevný taburet pro běžné sezení, ale také taburet s úložným prostorem. Schovat do něj můžete třeba čepice, rukavice, šály nebo malé skládací deštníky.

Taburet do koupelny

Také v koupelně vám udělá taburet obrovskou službu. Využijete zde jednoduchý taburet určený k sezení a rovněž taburet s úložným prostorem, do kterého schováte třeba kosmetiku nebo ručníky.

Hledáte ještě funkčnější řešení? Svou koupelnu vybavte masivním dřevěným taburetem s velkým úložným prostorem a polstrovaným sedadlem, který vám zároveň poslouží jako koš na prádlo. Díky tomuto praktickému a vysoce designovému kousku nábytku bude vaše koupelna vypadat vždy čistě a uklizeně.

Taburet do obýváku

V jakých dalším místnostech svého domu či bytu ještě uvítáte taburet? Samozřejmě v obývacím pokoji, kde si taburetů pořiďte hned několik kousků, protože je zaručeně využijete. Taburet je skvělým doplňkem k příležitostnému sezení, které uvítáte nejen vy, ale také vaše návštěvy.

Sedáte-li rádi na pohovce nebo na křeslu, taburet vám příjde vhod také jako podnožka, na kterou stačí natáhnout nohy a relaxovat. Do svého obývacího pokoje můžete pořídit jak jednoduchý taburet, tak taburet s úložným prostorem, do kterého se vám vejde spousta maličkostí. Třeba knihy, televizní ovladač, noviny, ale také polštáře nebo deky.

Levný taburet nejen do obývacího pokoje

Taburet-jako-doplnek-nejen-do-kuchyne-1

S výběrem taburetu do obýváku si zkuste pořádně vyhrát. Taburet totiž v této místnosti působí zároveň jako vysoce designový prvek, a podtrhuje tak její jedinečný charakter. Rozhodnout se můžete pro taburet vyrobený z různých materiálů - od dřevěných či kovových konstrukcí až pro ratan, dřevo nebo textilní materiál. 

Ve vašem obýváku vyniknou taburety kulaté i hranaté s nožičkami či bez a s úložným prostorem nebo bez něj. Tyto taburety si můžete pořídit v libovolné paletě módních barev. Líbit se vám bude třeba taburet v černé, okrově žluté, tmavě zelené, šedé, starorůžové nebo krémové barvě.

Aby taburet působil designově a vkusně, nemusíte za něj vynaložit horentní částku. Stačí nahlédnout do naší kategorie “Taburety” a rázem budete vědět, že i stylové a kvalitní taburety mohou být levné. A právě levné taburety pro vás máme nejen do obýváku, využití najdou i v ostatních místnostech vašeho domova.

Taburet do dětského pokoje

Taburet je drobným kouskem nábytku, který se hodí také do obývacího pokoje. Pořiďte svým ratolestem do pokojíčku pohodlné taburetky v oblíbených dětských barvách, které pro ně budou příjemným místem k sezení při čtení knížek nebo při hraní her. Taburet s úložným prostorem představuje také skvělé řešení pro ukládání hraček nebo plyšáků.

Taburet do ložnice

V neposlední řadě se vám bude taburet hodit také do ložnice. Použijte jej k příležitostnému sezení při oblékání punčoch či kalhot nebo jako doplněk k toaletnímu stolku. Pokud máte rádi alternativu, můžete jednoduchý taburet použít po bocích své pos

Taburet-jako-doplnek-nejen-do-kuchyne-3

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.