Remember – přehled novinek německé značky

 

SL_Schuesseln_Ambiente_300dpi

 

Remember je značka známá svými sytými, výraznými barvami a patentovanými vzory, které si rychle podmanily německý trh. Značka v poslední době získává stále více zákazníků - její moderní designové kousky a snaha o nejvyšší kvalitu při zachování zásad užitého umění zaujmou naše zákazníky a každému, kdo se odváží vstoupit do světa barev Remember, produkty zaručují mimořádně estetický dojem.

 

V tomto článku bychom vám chtěli představit novou kolekci značky, kterou jsme pozvali ke spolupráci - najdeme v ní mj. originální, víceúrovňové plechovky, aromatizované polštáře, nové vzory známých, zápisníků a notesů a mnoho dalšího.

 

Ukážeme vám cestu do světa energetických barev a vzorů, které jinde nenajdete - takže do toho!

 

 VA04_Ambiente

 

Víceúrovňové kovové plechovky od značky Remember –všechno schovat! 

Zajímavé, povzbudivé, ale především praktické - to jsou nepochybně plechovky z nové kolekce, které mají až 4 úrovně skladování. Plechovky jsou k dispozici ve 4 provedeních: Primavera, Felicita, Stripes a Mateo. Nádoby jsou ideální pro skladování různých druhů čaje, kávy, sypání nebo sladkostí. Docela zajímavým krokem firmy je použití jiného vzoru na každou z plechovek - to umožňuje rozlišit každou z nich a navíc to přitahuje pozornost.

 

Kovové plechovky od firmy Remember jsou trefou do černého, pokud hledáte neobvyklý kuchyňský doplněk nebo dárek pro praktického člověka – do elegantních kovových krabiček můžeme uložit čokoládky nebo sadu čajů, kávy a voila! Estetická a funkční sada je připravena :-)

 

pol_pl_Taboret-z-tektury-wielofunkcyjny-stolek-o-niepowtarzalnym-stylu-36061_5

 

Nové vzory nejprodávanějších lepenkových taburetů

Lepenkové taburety jsou pro většinu našich zákazníků docela neobvyklým doplňkem - značka však přesvědčila a stále přesvědčuje o tom, že konstrukce vyrobená z lepenky je extrémně stabilní, ekologická a její design je prostě mimořádně zajímavý. Nová kolekce značky zahrnuje vzory mj. čokolády, námořnické či dokonce vzhled zesilovače! Ideální doplněk nejen pro mladé, umělecké duše, ale také milén arušení klasického uspořádání.

 

 TG1_Tangram_Ambiente

 

Aromatizované polštáře

Co takhle usínat na polštáři s přirozenou výplní a příjemnou vůní? Neobyčejné polštáře Remember, kromě charakteristických barev, zaručují kvalitní spánek a trvalou vůni, která zpříjemní dlouhé hodiny strávené v posteli. Na výběr je vůně třešně a levandule.

 

TO02_Panama_TravelOrganizer_Ambiente

 

Nové hry od společnosti Remember - Solitaire a Surokarta

Stolní hry to je začátek značky a nepochybně její silná stránka. Remember v tomto roce představuje efektivní, dřevěné Solitaire a zajímavou logickou hru zvanou Surokarta. Nové hry jako Memory, Šachy nebo Halma zásadně posílily poměrně velkou skupinu her této značky.

A co si vyberete vy? Deskové hry od společnosti Remember jsou ukázkou společenské zábavy rozvíjející mnoho logických dovedností. 

 

TF_Thermos-Flaschen_Ensemble_RGB_300dpi

 

Notesy a zápisníky od společnosti Remember - nové, originální designy! 

Notesy a zápisníky od společnosti Remember jsou další silnou stránkou nabídky německé značky - v nové kolekci najdeme mj. kapesní notesy s designem Mateo, Mambo, Primavera a Taro. Do kategorie nejprodávanějších záznamníků na recepty byl také přidán nový design s názvem Primavera, který odkazuje na jarní barvy ve stínu modré.

 

SB01_Tischset-Block_Stripes_Ambiente_2

 

Mini porcelánové nádoby na potraviny - Tiny from Remember

Malé nádobky Tiny jsou nejen vkusnými pomůckami, ale také skvělými kuchyňskými doplňky - snadno se vejde máslo, oblíbené omáčky a pasty. Jsou také skvělým tipem na strávení hezkého večera u televize - připravte si své oblíbené pochutiny a arašídy, nádoby vám umožní jejich pohodlné servírování spolu s chipsy a nachos při sledování filmu :)

 

SL04_Melaminschuesseln_Ambiente_300dpi

 

Remember nás od nedávna udivuje svými charakteristickými barvami a neobvyklým designem. Vnesení barev do každodenního života je posláním společnosti, což je patrné v jejich produktech - barevné, dynamické, šikovné as energickými vzory. Druhou charakteristickou vlastností je vysoká kvalita, jelikož značka používá osvědčenou, bezpečnou bavlnu, přírodní kůži, impregnované plasty nebo papír.

Je dobré mít možnost vybrat si domů užitkové umění. Značka Remember bezpochyby usnadňuje každodenní používání vysoce kvalitního designu.

 

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.