Podzim je tu. Nastal ideální čas nalít z do hrnků čaj nebo kakao, které zahřejí

Není nad to si během sychravého podzimu vychutnat naše oblíbené horké nápoje, k nimž patří čaj, kakao nebo horká čokoláda. Tyto chutné nápoje nás zahřejí, dodají energii, svou lahodnou vůní provoní celý náš domov a rozhodně nám zlepší náladu i celý den.

podzimni-povleceni-do-loznice

Podzimní nápoje si vychutnávejte ze správných hrnků

Jaký podzimní nápoj patří k vašim nejoblíbenějším? Je to čaj, kakao nebo horká čokoláda? Ať už odpovíte jakkoliv, podstatné je, abyste si tyto podzimní nápoje vychutnávali z těch správných hrnků. Díky tomu dosáhne vaše podzimní hygge opravdové dokonalosti.

Přinášíme vám proto tipy na nejlepší hrnky na čaj, hrnky na kakao, hrnky na horkou čokoládu nebo hrnky na punč či svařák. Podle čeho je tedy vybírat?

Hrnky na čaj patří k podzimu

Čaj se řadí k nejoblíbenějším nápojům světa. Pokud si chcete na podzim užít skutečně unikátní chuťový zážitek, zkombinujte svůj oblíbený čaj s těmi správnými hrnečky. Čaj vám bude nejvíce chutnat z keramických či porcelánových hrnků, u nichž si můžete sami vybrat jejich velikost.

Možná, že preferujete větší hrnky, do kterých se vejde větší množství čaje. Můžete patřit i do druhé skupiny milovníků čaje, kteří upřednostňují menší hrnky na čaj, ve kterých zůstane tento nápoj déle teplý. A jaký design, barvu a motiv hrnků na čaj vybrat? I v tomto případě volba závisí čistě na vás. Pokud se vám ale vybraný hrnek na čaj líbí i po designové a estetické stránce, ještě víc to podtrhne váš celkový zážitek z pití tohoto nápoje.

K hrnečkům na čaj chtějte i něco navíc

Hrnky na čaj si můžete pořídit nejen jednotlivě, ale také rovnou v celé sadě. Pochvalovat si budete například sadu hrnků na čaj na stojanu, který je vyrobený ze dřeva či z kovu. Jestliže si rádi na podzim pochutnáváte na větším množství čaje, kromě XXL hrnku je pro vás rovněž tím pravým stylový set čajové konvice s šálkem a podšálkem. Tato kombinace představuje i skvělý tip na dárek pro milovníka čaje.

Vaříte si nejen nápoj z čajových sáčků, ale nedáte dopustit také na sypaný čaj? V tom případě si budete pochvalovat hrnek na čaj se sítkem. Svůj oblíbený horký nápoj si na podzim vychutnáte i díky setu hrnku s čajovou konvicí, která má v sobě zabudované sítko na sypaný čaj.

styl bydleni hygge

Hrnkům na kakao sluší keramika a potisk

Patří k vašim oblíbeným podzimním nápojům kakao? Tento nápoj si užijete zvláště díky porcelánovým či keramickým hrnkům s ouškem. Hrnkům na kakao přitom sluší barvy i potisk. Kakao se vám bude úžasně pít také z keramických hrnků s bambusovým dnem nebo ze stylových keramických hrnků s dřevěnou rukojetí.

Hrnky na kakao u nás pořídíte jednotlivě i v sadě. Pochvalovat si budete rovněž set keramických hrnků na kakao pro dva nebo sadu hrnků na kakao s dřevěným či kovovým stojanem. Kakao si navíc nemusíte dopřávat pouze z hrnků o objemu 200 ml nebo 250 ml. Vyzkoušejte tento horký podzimní nápoj i v XXL verzi, a to v hrncích na kakao o objemu 400 ml či 500 ml. Vaše chuťové buňky si přijdou na své!

Horkou čokoládu pijte nejlépe ze šálků

Nedáte na podzim dopustit na horkou čokoládu? Kromě keramických hrnků ji můžete pít také ze stylových keramických šálků různých designů, barev a potisků, které pořídíte jednotlivě či v sadě, a to jak s podšálky nebo bez nich. Keramické šálky na horkou čokoládu bez podšálků pro vás máme také ve stylovém kovovém stojanu. Tato sada tak krásně vynikne přímo na vaší kuchyňské lince.

Ať už k vašim oblíbeným podzimním nápojům patří čaj, kakao nebo horká čokoláda, rozhodně si k jejich pití vyberte ten správný hrnek, ze kterého si tento horký nápoj vychutnáte doslova plnými doušky. Váš letošní podzim bude díky tomu ještě pohodovější!

Podzimni-deka-a-holka-s-kavou

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.