Magický prostor- tipi pro děti

Stan Tipi jen pro chlapce? To není pravda.

Stan Tipi mohou využívat jak chalpci, tak holky – na trhu najdete širokou nabídku stanů v různých barvách a provedeních. Můžete si také vybrat a rozhlédnout se po hezkých polštářích a vybavte stan osvětlovacím věncem. Děti milují své tajné a soukromé místo. Stan Tipi pro děti je dokonalým způsobem a inspirací pro společné hraní nebo čtení pohádek, které rozvíjejí fantazii našich děti. 

 

kids-room-with-play-tent-and-a-rocking-horse-PMPZQTD-min

 

Dětský stan - cena a montáž.

 

Tipi stan pro děti je hitem, pokud hledáte levné místo pro hraní pro děti. Ceny se pohybují od 800Kč do 2000Kč, ale vše záleží na zvoleném vzoru, materiálu a kolekci. Nejzajímavějšími modely jsou modely s elegantním střapcem a barevnými motivy na materiálu - takový stan je zvláště doporučován jako trvalý prvek dětského pokojového zařízení.Sestavení teepee pro děti je velmi snadné. V závislosti na konstrukci modelu musíme sestavit připojené tyče s konektory. Nahoře se pruty protínají a vytvářejí stabilní konstrukci, což vypada jako z indické vesnice. 

 

botanical-kids-room-PLPAT85-min_1

 

Jak zařídit teepee pro dítě? 

Odpověď zní - báječně a barevně! Široká škála dětského textilu zajišťuje plnou flexibilitu uspořádání Bez ohledu na to, zda máte stan pro dívku nebo chlapce, stojí za to zajistit dobrou izolaci ze země - zvolte měkký přehoz nebo malou podlahovou matraci, která navíc ozdobí vnitřek stanu.

Další věcí je najít perfektní polštáře - stojí za to prohlédnout si nabídku polštářů v různých tvarech. Najdete je v různých provedeních, od radostné žirafy nebo jednorožce, po lišku nebo medvídka.

black-and-white-child-room-PBU59D2-min

Je také dobré dát dovnitř plyšáky – pro chlapce skvělým nápadem bude medvídek nebo dinosaurus a pro holky například všechny druhy zajíčků. Můžeme si také vybrat přikrývku s plyšákem.

 

Tipi pro děti nejen doma! 

Snadný montáž dělá velmi snadnou přepravu a stan lze postavit kdekoli – v létě stojí za zvážení jako další hřiště v naší zahradě. Také přemýšlejte o neobvyklém překvapení uvnitř stanu - stojí za to připravit kufr nebo krabici pro děti, které je potěší. Mohou to být oblíbené knihy nebo kreativní hračky, které pomohou rozvíjet fantazii dítěte. Je Tipi příliš malý nebo z nějakého důvodu hledáte něco jiného?Můžete si také vybrat alternativní dětský stan ve tvaru např. Domu nebo hradu.V těchto obvykle větších stanech bude kromě polštářů místo pro dětský nábytek a dva polštáře, aby vaše dítě mohlo pohodlně přijmout hosta. 

 

Osvoboďte představivost svého dítěte - vytvořte pro něj magickou zemi!

Bez ohledu na styl a výkon vašeho teepee pro vaše dítě, nejdůležitější věcí v něm bude šťastný čas strávený hraním.Přejeme vám úžasná dobrodružství, která zažijete, když se vydáte na cestu s vaším dítětem - jsme si jisti, že představivost našich dětí nezná hranice!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.