Dekorativní žárovky. Do kterých lamp je umístíte a vyplatí se do nich investovat? PRŮVODCE

baner-lampy_CZ

 

Výběr správných dekorativních žárovek pro integraci s konkrétní lampou není vždy snadné. Přestože výrobci lampy nenavrhují takové řešení a navrhuje pouze jeden model žárovky, tyto zářící dekorace lze vybrat mnoha způsoby.

Stojí za to držet se zásady stylistické konzistence, tj.  nemíchat různé dekorace, aby se zabránilo pocitu chaosu a estetickému nepořádku. Ne každá stropní lampa bude vhodná pro montáž ozdobné žárovky. Na druhou stranu: zajímavá kombinace dekorativní žárovky s kovovou stolní lampou může přinést velmi zajímavé efekty.

 


Dekorativní žárovky - stylové a energeticky úsporné osvětlení domácnosti, kanceláře a zahrady

Dekorativní žárovky nejsou jen součástí funkčního osvětlení v různých interiérech, ale také - pokud plánujeme jejich nákup a správně se hodí k lampám - také zářící dekorace dávají jedinečný, výjimečný charakter každého prostoru. Při rozhodování o koupi je vhodné zvážit styl zdobení, kterého chceme dosáhnout. Bez ohledu na to, zda dekorativní žárovka doplní detaily, jako je stropní lampa nebo dokonce kovová stolní lampa, musí být její charakter v souladu se stylem celé výzdoby.

Dekorativní žárovky nejsou jen zdrojem světla, ale také důležitým designovým detailem. Mohou odhalit skrytou krásu stropních lamp, nástěnných lamp nebo kovových stolních lamp, ale mohou to být také neestetické prvky v nástěnných lampách nebo jiných bodech osvětlení. Dekorativní žárovky se v současné době vyrábějí jako energeticky úsporné , a proto jsou perfektní nejen v domácích prostorech, ale také v kancelářích, halách a zahradách. Odborníci v oblasti výzdoby interiérů doporučují LED žárovky, které jsou bezpečné a nenákladné na provoz, a jejich dekorační verze jsou poměrně velké.

 

Dekorativní žárovky - zářící dekorace v kanceláři

Dekorativní žárovky jsou skvělým nápadem jak oživit vaše kancelářské prostory. Bez ohledu na to, zda jde o kancelář pro práci, ve které jsou přítomni pouze stálí zaměstnanci společnosti, nebo zda mluvíme o otevřených kancelářích pro zákazníky, lampy vybavené dekorativními žárovkami, získají příjemnou, estetickou atmosféru  individualizace pokojů. Jednoduché, tradiční stropní lampy nebo nástěnné lampy, které spojujeme s nudou a každodenní rutinou, se díky dekorativní žárovce stávají krásným objektem.

Stojí za to integrovat zářící kancelářské dekorace ve formě ozdobných žárovek s velmi jednoduchým designem lampy. Takový kontrast je elegantní,ekonomický a efekt přátelského prostoru se stává skutečností. Kancelář povzbuzuje k práci a návštěvě , koneckonců o takovou atmosféru angažovanosti a relaxace nám jde, žeby práce neunavovala. Kombinace dekorativních žárovek a jednoduchých vzorů stropních nebo nástěnných lamp pomůže vaší společnosti dosáhnout image.

 

Dekoracyjna_ciana_z_zarowkami_skomp

 

Stropní lampa - mnoho možností

Stropní lampa jako hlavní centrální zdroj světla představuje mnoho problémů s uspořádáním, bez ohledu na to, zda se jedná o soukromé nebo veřejné místnosti. Vnitřní dekoratéři naznačují, že dekorativní žárovky ladí s lampami, které jsou vyrobeny  v ekonomickém, přírodním stylu, tj. Lampách vyrobených z dřeva, keramiky nebo přírodní sádry. Při plánování výběru dekorativních žárovek je vhodné zvážit barvu lampy a stěn v místnosti. Čím jasnější jsou tyto barvy, tím fantastičtější a sofistikovanější může být tvar dekorativní žárovky.

 

Stojí za to udržovat zdravou zdobící rovnováhu, to znamená, že pokud je na stropě velká bílá lampa, můžete úspěšně našroubovat velkou, barevnou a nepravidelnou dekorativní žárovku. Pokud je stropní lampa poměrně malá, nepřehánějte to z rozměry žárovky, abyste zabránili nezdravému dopasování.

 

Kovová stolní lampa - dekorativní žárovka jí dodá jedinečný charakter

Dekorativní žárovky také dobře ladí s detaily, jako je kovová stolní lampa. Tuto zásadu oceňují designéři, kteří zařizují  klubové a kavárenské prostory, jakož i kanceláře zákaznického servisu, ve kterých probíhají důležité rozhovory a jednání. Kovová stolní lampa je klasická a ekonomická. Přidání barevného nebo zářícího dekorativního světla do interiéru dodá interiéru vkus a jedinečný charakter. Kovová stolní lampa s ozdobnou žárovkou ve svém interiéru připomíná atmosféru klidného domácího budoáru, a to je velký krok k dobré atmosféře rozhovoru: doma, v kanceláři nebo v kavárně.

Kov pěkně ladí s estetickou odvahou dekorativní žárovky a díky tomu získá stylový vzhled. Také stojí za to přemýšlet o tom, na kterém stole bude umístěna cílová kovová stolní lampa, aby odpovídala barvě jakýchkoli ubrusů nebo ubrousků. Pokud jde o interiér kaváren, barevné kompozice vytvořené pomocí přírodních ubrusů nebo vyšívaných ubrusů přinesou efekt secesní nádhery. Teplo tohoto stylu ocení nejen zákazníci navštěvující prostory s takovými detaily, ale i zaměstnanci společnosti. Dnes koneckonců stále více budujeme mini relaxační zóny, abychom se po jejich opuštění mohli plně soustředit na náročné profesionální úkoly.

 

Vintage_zarowka_w_lampie_skomp

 

Dekorativní žárovky jsou energeticky úsporné a levné pro užívání

Dekorativní žárovky jsou dnes - téměř výhradně - energeticky úsporné a levné LED žárovky. Investice do jejich nákupu se vrátí s přebytkem po krátké době používání. V zásadě může být jakákoliv tradiční lampa nyní vybavena tímto typem žárovky, což jí někdy dává zcela nový, designérský obraz. Dekorativní žárovky lze umístit v jakémkoli prostoru, od domu a zahrady až po kancelář. Taková zářící dekorace přináší do našich životů hodně pozitivní energie.

 

Bez ohledu na to, zda je účelem dekorativní žárovky stropní lampa nebo kovová stolní lampa, může tento inovativní, odvážný design dát těmto zařízením zcela nový život. Je dobré  pečlivě přemýšlet o dobrém výběru žárovky, která dobře ladí s charakterem lampy. Zdroj světla se mění vizuálně v závislosti od tvaru lampy. A přestože se o vkusu nediskutuje, harmonie a míra jsou vždy bezpečným pravidlem pro elegantní výzdobu interiéru.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.