Mini komoda najde využití v obývacím pokoji, ložnici i kanceláři

Chtěli byste si oživit interiér vkusnou dekorací a zároveň si pořídit menší kus nábytku, do kterého uschováte všechny drobnosti? Řešením je mini komoda, která se bude skvěle vyjímat ve vašem obývacím pokoji, ale i ložnici či vstupní hale.

 

cute-commode-for-little-baby-PK4QBJE

 

Dekorativní nábytek malých rozměrů: Jaké je jeho využití?

Mini komoda je v českých domácnostech stále oblíbenějším kouskem nábytku malých rozměrů. Kromě toho, že je na ni hezký pohled, má díky velkému množství šuplíků a přihrádek vysoce praktickou funkci. Do tohoto dekorativního kusu nábytku uschováte všechny možné drobnosti. K jakým účelům můžete mini komodu konkrétně využít?

 

Mini komoda jako dekorativní prvek obývacího pokoje

Chtěli byste svůj obývací pokoj vybavit kouskem nábytku, který by jej oživil? V tom případě sáhněte po mini komodě, kterou můžete včlenit do obývací stěny nebo postavit na poličku. Do mini komody následně umístěte všechny drobnosti, které by se vám v obývacím pokoji jinak zbytečně povalovaly. A to například drobné mince, krémy nebo poštu. Na mini komodu tak bude ve vašem obývacím pokoji nejen hezký pohled. Tento miniaturní nábytek navíc zajistí, že bude v nejoblíbenější a nejvyužívanější místnosti vašeho domova stálý pořádek.

 

Mini komoda jako noční stolek

Vyšší mini komoda vám může skvěle posloužit také jako noční stolek. Na vrchní rám mini komody si tak položíte budík i vodu na pití. Jednotlivé přihrádky tohoto dekorativního nábytku vám večer poslouží k úschově nejrůznějších drobností, které si pravidelně sundáváte na dobrou noc. Ať už jde například o hodinky, náušnice, řetízky nebo prstýnky. Všechny tyto drobnosti budou náležitě uschované v mini komodě. Nemusíte se tak bát toho, že by se vám kamkoliv zakutálely.

pol_pl_Mala-komoda-z-szufladami-drewniana-stylowe-i-praktyczne-ozdobne-pudelko-na-drobiazgi-38391_1

Mini komoda jako šperkovnice

Poohlížíte se po šperkovnici? Řešením je opět mini komoda, kterou umístěte v ložnici na svůj toaletní stolek. Své stálé místo v ní najdou všechny vaše šperky, bižuterie i hodinky. Jste-li rodiči malé slečny, mini komoda by neměla chybět ani v jejím dětském pokoji. Kromě šperků a bižuterie totiž v tomto dekorativním nábytku přehledně uschováte také dívčí sponky, gumičky a další doplňky do vlasů.

 

Mini komoda jako box na úschovu kosmetiky

Ženy nemusejí mini komodu využívat pouze jako šperkovnici. Tento dekorativní nábytek malých rozměrů se hodí také k úschově kosmetiky. Mini komodu naplněnou šminkami však raději nenechávejte v místnosti s vysokou vlhkostí, jako je koupelna. Její místo by mělo být opět v ložnici nebo na chodbě.

 

Mini komoda jako důležitá součást kanceláře

Vadí vám nepořádek na pracovním stole? V tom případě by vám mini komoda neměla chybět ani ve vaší pracovně. Právě tento malý kousek nábytku dá vašemu pracovnímu stolu konečně řád. Do jednotlivých šuplíčků mini komody hravě uschováte všechny důležité drobnosti. Ať už jde o kancelářské sponky, pera a tužky nebo post it lístečky.

Díky mini komodě na pracovním stole se už nestane, že byste se ztráceli v chaosu. Místo toho budete vědět, kde jsou všechny drobné kancelářské pomůcky uskladněny a budete je mít vždy po ruce.

 

Jakou mini komodu pořídit? V různé velikosti, barvách, materiálu i stylu

Mini komody mající dekorativní funkci a sloužící k úschově drobností všechno druhu najdete také v nabídce internetového obchodu Emako. Jednolité mini komody v nabídce se ovšem od sebe liší několika základními parametry. 

Které vlastnosti mini komody byste tedy měli vzít v průběhu nákupu v potaz? Zajímat by vás v prvé řadě měla velikost tohoto dekorativního nábytku, tedy výška, šířka a hloubka. Důležitý by pro vás měl být také přesný počet šuplíků. Preferovat byste měli i konkrétní materiál. Nejoblíbenějším je dřevo, mini komody jsou k dostání rovněž v plastové podobě.

V případě dřevěných mini komod se můžete rozhodnout pro tento doplněk v čistě dřevěné podobě. Ještě populárnější jsou však dřevěné mini komody barevné. Top představují pastelové odstíny či jemné textury nebo decentní potisky. Mini komodě sluší také bílá barva. Vybírat si můžete také i konkrétním stylem mini komod. Líbí se vám vintage styl, anebo budete preferovat skandinávský či orientální styl?

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.