Cestujete často? Tyto doplňky vám nesmí chybět

Je cestování vaše vášeň? Aby pokaždé vyšlo bez jediné chybičky, není od věci se na každou cestu správně nabalit. Právě k tomuto účelu si pořiďte cestovní doplňky, které můžete použít zas a znovu. Jaké základní doplňky vám tedy při cestování nesmí chybět?

turisticky-batoh-na-vylet

Turistický batoh

Základem každého cestování a výletování je rozhodně kvalitní turistický batoh. Využijete jej pokaždé, když vyrazíte na cestu. Do batohu se vám pohodlně vejde láhev na vodu, svačina v plastovém boxu a další pochutiny, které vám v průběhu cestování dodají energii.

Kromě jídla a pití v turistickém batohu pohodlně uschováte své doklady, peněženku s penězi, sluneční brýle v pouzdře, mobilní telefon nebo případně také léky. Během delších cest určitě oceníte, když bude mít každý člen vaší výpravy svůj vlastní turistický batoh. Vyrážíte-li na cesty s dětmi, pořiďte jim rovněž turistický batoh v dětské verzi.

Láhev na vodu

Jedním ze základních cestovních doplňků je jednoznačně láhev na vodu. Na cestování a výlety si pořiďte hned několik kousků, abyste se mohli kdykoliv a kdekoliv osvěžit čerstvou vodou. Na cestování se vybavte opravdu kvalitními lahvemi na vodu, které jsou vyrobeny z nezávadného materiálu a které netečou (a tedy dobře těsní). Vybrat si můžete nejen láhev na vodu pro dospělé, ale také láhve na pití pro děti. 

nezbytne-doplnky-behem-cestovani

Termoizolační a chladící tašky

Co dále během cestování zaručeně využijete? Přibalte si s sebou do auta také termoizolační tašky a chladící tašky. Tyto tašky zajistí, že si převážené nápoje nebo pokrmy i po několikahodinové cestě autem uchovají tu správnou teplotu. 

V termoizolačních a chladících taškách během cestování převážejte jídlo a pití. Například chleba s řízkem díky nim zůstane déle čerstvý a taková vychlazená coca cola bude mít déle tu správnou teplotu. V termoizolačních taškách a chladících taškách však nikdy nemíchejte teplé se studeným, vždy je balte zvlášť.

Termohrnek na kávu nebo čaj

Dopřáváte si na cestách rádi horké nápoje? Třeba během řízení je horká káva takřka nezbytností - k základním cestovním doplňkům, které stojí za to si pořídit, tedy patří i kvalitní termohrnek

Díky cestovnímu termohrnku na kávu nebo čaj si můžete dopřát 400 až 500 mililitrů svého oblíbeného horkého nápoje. Taková káva si díky termohrnku déle uchová tu správnou teplotu. V cestovním termohrnku však nemusíte převážet pouze horké nápoje. Je určený i na studené nápoje nebo na zmrzlinu, které v něm zůstanou stále perfektně vychlazené.

termohrnek-na-kavu-s-sebou-jaky-vybrat

Cestovní láhev na vodu pro psa

Budete cestovat i se svým čtyřnohým mazlíčkem? Svého psího parťáka na cesty pořádně vybavte. A to nejen svačinou, ale také zcela plnou cestovní lahví na vodu pro psa. Pro svého čtyřnohého mazlíčka dále nabalte všechny potřebné léky, nezapomeňte rovněž na cestovní misku pro psa, sáčky na psí exkrementy a samozřejmě i na vodítko.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.