Sluneční clona pro moderní domov

Sluneční clona vám zajistí příjemný stín i během horkých letních dnů, kdy svítí ostré slunce. Tuto praktickou a zároveň estetickou pomůcku proti slunci využijete na balkoně, terase, pergole i zahradě. Které sluneční clony pro moderní domov jsou ty nejlepší?

jak-vybavit-zahradu-zahradnim-nabytkem

Sluneční clona poskytne příjemný stín nejen na zahradě

Chcete si na zahradě v letních měsících posedět v příjemném stínu, i když praží přímé sluníčko? Tuto službu vám udělá sluneční clona, kterou můžete připevnit takřka kamkoliv chcete. A to ke stromům, stěnám nebo tyčím s pomocí upevňovacích kroužků a lan.

K nejoblíbenějším patří sluneční clona na zahradu, která má trojúhelníkový, čtvercový či obdélníkový tvar a je k dostání v různých barvách a velikostech. Tato sluneční clona na terasu či na balkon vám při letním odpočinku poskytne dokonalý stín. Navíc u ní oceníte, že je voděodolná.

Rozhodněte se pro větší rozměry a neutrální barvy slunečních clon

Hledáte-li sluneční clonu na terasu či k bazénu, rozhodněte se nejlépe pro tuto pomůcku ve větších rozměrech a v neutrálních barvách. Spokojeni budete například se trojúhelníkovou sluneční clonou o rozměrech 3 m x 3 m x 3 m nebo 4 m x 4 m x 4 m. Pořídit si můžete rovněž čtvercovou sluneční clonu o rozměrech 3 m x 3 m nebo obdélníkovou sluneční clonu o rozměrech 3 m x 2 m.

Tyto sluneční clony na zahradu, terasu či pergolu disponují různými barvami. Pro jaké se rozhodnout? Například pro bílou, šedou, slonovinovou, béžovou nebo tmavě zelenou (khaki), které díky svému neutrálnímu pojetí skvěle zapadnou na každé zahradě.

starsi-zena-v-zahrade

Na co nezapomenout? Na sadu pro montáž slunečních clon

Jestliže si pořizujete sluneční clonu na zahradu, sluneční clonu na terasu nebo sluneční clonu k bazénu, na co se vyplatí nezapomenout? Kromě sluneční plachty trojúhelníkového, čtvercového či obdélníkového tvaru si pořiďte také speciální sadu pro montáž slunečních clon.

Tato sada z pevné a kvalitní nerezové oceli zajistí, že si budete moci vybranou sluneční clonu nainstalovat, skutečně kamkoliv budete chtít. A to třeba k tyčím, stěnám nebo stromům. Sada pro montáž slunečních clon zpravidla obsahuje upínací šrouby s háčky, karabiny, držáky na zeď, šrouby či hmoždinky. Právě díky nim představuje záruku rychlé a snadné instalace slunečních clon.

Jaké sluneční clony na balkon?

Hledáte sluneční clony na balkon? Perfektně vám poslouží právě sluneční clona v podobě napínací obdélníkové, čtvercové či trojúhelníkové plachty, která má menší rozměry. Tuto sluneční clonu stačí jednoduše připevnit ke stěně a také k zábradlí - následně si můžete užívat velmi příjemného stínu.

Kromě tohoto typu sluneční clony si budete pochvalovat také balkonový kryt na zábradlí, který vám poskytne příjemný stín a zároveň dostatečné soukromí. Tento kryt na zábradlí je k dostání v různých barvách i atraktivních motivech, které váš balkon ještě více zútulní. V kombinaci s krytem na zábradlí zkuste svůj balkon vybavit také praktickým slunečníkem, který rozděláte dle potřeby. Žhavé sluneční paprsky tak nebudou mít žádnou šanci!

stin

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.