Perfektní dárek pro manželku

Vybíráte dárek pro manželku a chtěli byste se trefit do jejího vkusu? Jelikož víme, že je to opravdu výzva, pomůžeme vám. Přinášíme tipy na perfektní dárky pro manželku,  které můžete své drahé polovičce věnovat třeba k Vánocům, narozeninám, svátku či výročí. Co tedy vybrat?

mlada-zena-s-darkem

Dárky pro útulný domov

Jestliže hledáte skutečně originální a zároveň praktický dárek pro manželku, který vždy potěší, obdarujte ji něčím, čím může následně vyzdobit či vybavit svůj domov. Právě bytové dekorace, jako jsou designové vázy, sošky, svícny, lucerny, odkládací stolky, stylové nástěnné hodiny či designové odkládací stolky, jsou skvělými dárky pro ženu, která má ráda útulné prostředí.

Svou manželku můžete k narozeninám, svátku, výročí nebo na Vánoce potěšit i stylovými bytovými textiliemi. Překvapte ji třeba hřejivými plédy, přehozy nebo dekorativními polštáři, které vykouzlí tu pravou domácí pohodu. Skvělým tipem jsou v tomto případě právě designové polštáře. Vsaďte na originální design, jedinečnou strukturu a kvalitní zpracování a snažte se vybrat takovou barvu a vzor, které budou dokonale ladit s ostatním vybavením vašeho domova.

Tipy na dárky pro ženu, která ráda vaří

Je vaše manželka v kuchyni jako doma? V tom případě ji věnujte třeba multifunkční pekárnu, kuchyňský robot, sadu na grilování nebo kvalitní kuchyňské náčiní. Velmi inspirativním dárkem jsou také knihy s kulinářskými recepty, které manželce darujte i se speciálním stojánkem.

Aby šlo vaší ženě vaření od ruky, hodit se jí budou v kuchyni také stylové kořenky nebo dózy na sypké potraviny, které kupujte nejlépe v sadě. Vaše žena dále uvítá kuchyňskou poličku, na kterou si bude moci následně tyto kořenky či dózy vyskládat dle libosti.

vanocni-darky

Miluje vaše manželka kávu? Využijte toho

Je-li vaše žena milovnicí kávy, máte s výběrem perfektního dárku rozhodně vystaráno. Věnujte ji k narozeninám či Vánocům kvalitní kávovar na espresso, kapslový kávovar nebo french press. Aby si svůj oblíbený nápoj mohla vychutnat plnými doušky, samozřejmě nezapomeňte k těmto pomocníkům přikoupit také příslušenství na kávu třeba v podobě sady stylových hrnků a šálků na kávu. A to s podšálkem i bez něj. Káva se vaší ženě bude skvěle pít nejen z designových porcelánových či keramických šálků a hrnků, které nabízíme v různých barvách, vzorech či tvarech. Perfektním dárkem pro manželku je rovněž termohrnek na cesty nebo sada speciálních sklenic na kávu z dvoustěnného skla.

Vonné svíčky jako dárek pro ženu vždy potěší

Jakým dalším dárkem pro manželku zaručeně zabodujete? Luxusními vonnými svíčkami, které představují skvělý dárek pro relaxaci a vytvoření příjemné atmosféry. Vybírejte přitom vůni, kterou má vaše žena nejraději. A to například levanduli, vanilku, jasmín či citrusy.

Vonnou svíčku můžete věnovat jenom tak, nebo přidat ještě do speciálního balíčku spolu s aroma difuzérem, éterickými oleji, relaxačními balzámy nebo masážními gely. Vytvoříte tak skvělý dárek pro manželku, která ráda relaxuje a dopřává si čas sama pro sebe.

Balíček s kvalitní kosmetikou a organizéry na make-up

Čím dále zaručeně potěšíte svou manželku na Vánoce nebo narozeniny? Obdarujte ji kvalitní kosmetikou, kterou běžně používá. Ať už jde o make-up, bb-cream, oční stíny, rtěnku, řasenku či tužku na oči. K tomu všemu jí přibalte také speciální organizéry na make-up nebo kosmetické zrcátko do koupelny, které má funkci zvětšení.

Na závěr pro vás máme jeden speciální tip: Máte-li v domě či bytě více prostoru, svou ženu můžete překvapit rovnou toaletním stolkem, kde se bude moci pravidelně věnovat péči o svůj vzhled.

Ať už své ženě pořídíte k Vánocům či narozeninám jakýkoliv dárek, jedno je jisté. Nejlepší dárek pro manželku je ten, který ukazuje, že jste si na jeho výběru dali skutečně záležet a že jste jej vybírali od srdce. To poslední je totiž nejdůležitější.

stastna-rodina-o-vanocich

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.