Designové doplňky na podzim

Přivítejte podzim u sebe doma pomocí jedinečných designových doplňků. Líbit se vám budou zejména designové doplňky na podzim, které jsou trendy, ale zároveň nadčasové, a tak jejich prostřednictvím můžete svůj podzimní domov vyzdobit rok co rok. Vytvořte s pomocí našich tipů jedinečný prostor, ze kterého na vás bude dýchat hřejivá a útulná podzimní atmosféra!

dekorativni-svicky-na-podzim

Misky a vázy s plody podzimu

Jak vnést do svého domova co nejvíce podzimní nálady? Prostřednictvím typicky podzimních plodů a rostlin. Právě k tomu vám skvěle poslouží designové misky a vázy v neutrálních barvách bílé, šedé či slonovinové. Ještě lepší však bude, když svůj podzimní domov vyzdobíte designovými miskami a vázami v barvách podzimu - tedy béžové, okrově žluté, tlumené červené, oranžové nebo hnědé.

Jakým způsobem můžete kombinovat misky a vázy s plody podzimu? Do dekorativních misek vložte jako pourt pouri například kaštany, bukvice, žaludy nebo listí různých barev a tvarů. Designové vázy pak ozdobte například větvičkami s červenými šípky. A podzim u vás doma může začít!

Stylové podzimní věnce

Dalším designovým doplňkem, který u vás doma během tohoto ročního období rozhodně nesmí chybět, je podzimní věnec. Je jenom na vás, zda si jej vyrobíte sami, nebo koupíte. Umístěte jej následně na vstupní dveře, čímž všem oznámíte, že podzim je konečně tady.

Stylové podzimní věnce patří také do interiérů. Zavěsit si je můžete nejen na dveře. Krásně vypadají také na komodě či vyvýšené polici opřené o stěnu.

Girlandy z podzimních listů

Podzim je jedinečným ročním období i díky tomu, že vdechuje listům opravdu překrásné barvy. Proč barevné listí nevyužít doma jako unikátní designový prvek? Překrásně vypadá nejen v podzimních miskách či na podzimních věncích. Vyrobit si můžete také girlandu z podzimních listů, kterou následně zavěste, kamkoliv chcete.

K DIY girlandě z podzimních listů se vám bude hodit také LED světelný řetěz. Pokud ovšem chcete, pestrobarevné listí venku rozhodně sbírat nemusíte. Pořídit si totiž můžete rovnou i girlandu z umělých podzimních listů, kterou lze coby podzimní designový doplněk používat rok co rok.

podzimni-design

Dýně, kam se podíváte

Jaký by to byl podzim bez dýní? Právě proto zkuste letos na podzim dýni pojmout jako jedinečný designový doplněk. Vyzdobte si interiér i venkovní prostory svého domu dýněmi různých velikostí a barev. Zamilujete si zejména dýně hokaido, máslové dýně nebo okrasné dýně.

Perfektními designovými doplňky na podzim jsou rovněž keramické dýně, závěsné girlandy s dýněmi nebo dekorativní polštáře s potiskem dýní. S motivem dýní to ovšem ve svém podzimním interiéru nepřehánějte. Pamatujte, že méně je někdy více.

Podzimní designové doplňky z přírodních materiálů

Podzim není obdobím bytových doplňků z naleštěných a lesklých materiálů. S příchodem tohoto ročního období klaďte raději důraz na přírodní materiály, jako je ratan, vodní hyacint nebo proutí. Jedinečnými designovými doplňky na podzim jsou tak například proutěné úložnékoše a košíky, ratanová stínidla, prostírání z vodního hyacintu nebo třeba proutěné květináče, které vašemu podzimnímu domovu dodají extra rustikální nádech.

Podzim patří k obdobím změny a přechodu, což můžete využít i ve svém domově. Díky designovým doplňkům na podzim tak máte možnost svůj interiér proměnit opravdu jedinečným způsobem a vnést do něj tu správnou podzimní atmosféru. Tak směle dotoho!

podzimni-povleceni-do-loznice

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.