Praktické nápady na dárky pro tátu pro každou příležitost

Vybrat dárek pro tatínka bývá někdy pořádně tvrdým oříškem. Proto pro vás máme několik praktických nápadů na dárky pro tátu pro každou příležitost. Těmito dárky uděláte tatínkovi zaručeně radost na narozeniny, svátek, Vánoce nebo třeba Den otců.

vanocni darek dekorace do domu

Grilovací sada

Pokud je váš táta milovníkem grilování, pak je pro něj grilovací sada skutečně skvělým dárkem. Rozšiřte proto jeho výbavu a věnujte mu grilovací sadu v kufříku, která bude obsahovat obracečku, kleště, dvouzubou vidlici, mašlovací štětec, porcovací nůž, grilovací jehlice či mřížku na gril. Tyto pomůcky určitě ocení, protože mu usnadní přípravu jeho oblíbených grilovaných pochoutek.

Relaxační polštář do vany

Udělejte svému tatínkovi radost a kupte mu relaxační polštář do vany, díky kterému si během koupele vychutná maximální pohodlí. Právě polštář do vany představuje skvělý tip na dárek pro tátu k jakékoliv příležitosti - ať už jde o narozeniny, Vánoce nebo Den otců. Co je největším benefitem relaxačního polštáře do vany? Dokonale se přizpůsobí hlavě a krku, a tím nesrovnatelně zvýší komfort při koupeli.

Praktická sada kuchyňský nožů

Dalším tipem na dárek pro tátu pro každou příležitost je praktická sada kuchyňských nožů. Tuto sadu můžete pořídit i v kombinaci s kuchyňským prkénkem nebo stojanem na nože. Pokud máte tatínka opravdového gurmána, k narozeninám či Vánocům mu můžete rovněž věnovat set na krájení sýra v podobě prkénka, nožů a dvouzubých vidliček.

tipy-na-darky-pro-muze

Pánská zástěra na vaření

Jaký další praktický nápad na dárek pro tátu pro každou příležitost je tím pravým ořechovým? Je-li váš tatínek v kuchyni jako doma, kupte mu pánskou zástěru na vaření. Kromě toho jej můžete obdarovat také chňapkami nebo stylovou kuchyňskou minutkou.

Karafa na whisky se sklenicemi

Popíjí váš táta rád kvalitní whisky? V tom případě jej obdarujte skleněnou karafou na whisky v sadě se sklenicemi. Právě díky tomuto dárku bude pro vašeho tátu pití whisky opravdovým zážitkem, který si může vychutnat i se svými přáteli. Jako luxusní dárek jednoznačně vynikne kombinace karafy a sklenic na whisky s gravírováním nebo broušením. Věřte tomu, že právě tímto dárkem uděláte svému tátovi obrovskou radost.

Organizér na šroubky

V případě, že je váš tatínek nadšeným kutilem, obdarujte jej organizérem na šroubky. Tato praktická pomůcka, v jejíž jednotlivých boxech bude mít všechny potřebné šroubky, matice, hmoždinky nebo hřebíky přehledně uspořádané, udrží v jeho dílně pořádek. Šroubky a další drobné součástky navíc bude mít velmi snadno dostupné při každém svém kutilském projektu.

Praktické příslušenství na kávu

Je váš tatínek milovníkem kávy? V tom případě jej můžete obdarovat třeba sadou šálků a podšálků. Radost bude mít také z french pressu, dózy na kávu, mlýnku na zrnkovou kávu, napěňovače mléka i dalšího praktického příslušenství na kávu.

Autodoplňky

K Vánocům, narozeninám či svátku můžete svému tátovi věnovat také autodoplňky. Uvítá například nový držák mobilu nebo GPS navigace, praktický organizér do zavazadlového prostoru, sluneční clonu na přední sklo nebo moderní sadu pro čištění auta. Zajímejte se o jeho konkrétní potřeby ohledně auta, ať už je to péče o vzhled či praktičnost, a vyberte podle toho konkrétní dárek.

Cestovní taška nebo batoh

Pokud je váš táta aktivní a rád cestuje, překvapte jej prostornou cestovní taškou nebo kvalitním batohem na túry. Společně jako rodina pak můžete vyrazit vstříc novým dobrodružstvím, a to jak v Česku, tak v zahraničí. Jestli je váš tatínek také nadšenec do stanování, obdarovat jej můžete rovněž spacákem, stanem nebo turistickou rozkládací židlí.

Termohrnek na kávu

Pro tatínka, který začíná den šálkem dobré kávy, je ideálním dárkem také cestovní termohrnek. Vyberte termohrnek s odolným materiálem a těsným uzávěrem, který udrží jeho oblíbený nápoj horký až několik hodin. Jako dárek sklidí spoustu úspěchu zvláště cestovní termohrnek se stylovým potiskem, který vašemu tátovi přijde vhod při cestě do práce nebo během cestování autem.

Když tatínkovi věnujete k jakékoliv příležitosti praktický dárek, budete mít po každé jistotu, že jste se zaručeně trefili do jeho vkusu. Praktickým dárkem svému tátovi uděláte nejen radost, ale zároveň si můžete být jisti tím, že tento dárek následně váš táta opravdu využije.

prakticke-vanocni-darky-pro-muze

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.