Světýlka do pokoje: Jaká jsou nejlepší v zimě

Během zimních dnů, kdy se velmi brzy stmívá a kterým kraluje tma, se pokuste do svého domu či bytu vnést co nejvíc světla i v podobě světýlek do pokoje. Poradíme vám, jaká jsou ta nejlepší a která v zimě zaručeně zútulní váš domov.

sada-led-svetylek

Rozvěste doma světelné LED řetězy

Pokud hledáte nejoblíbenější světýlka do pokoje vhodná na zimu, jsou to jednoznačně světelné LED řetězy, které dokážou vykouzlit to pravé zimní hygge. Světelné řetězy zavěste na stěny, dejte na parapety nebo jimi nadekorujte nábytek. Zkrátka, co vás v případě těchto světýlek napadne.

Nádherně vypadají zejména jednobarevné řetězy s teplým žlutým nebo studeným bílým světlem. Pokud chcete výraznější světýlka do pokoje, perfektní jsou LED barevné světelné řetězy s červeným, žlutým, modrým a zeleným světlem. Máme pro vás přitom nejen LED řetězy s klasickým tvarem světýlek, ale také se světýlky ve tvaru sněhových vloček či hvězd.

Kromě LED řetězů působí úžasně i světelné girlandy

Jak dále v zimě zútulnit svůj domov? Rozvěsit můžete také úžasně vypadající světelné girlandy se světýlky ve tvaru žárovek nebo různobarevných koulí. Girlandy s LED koulemi se budou jako dekorace vyjímat také ve skleněných mísách umístěných na komodě nebo uprostřed konferenčního stolku.

Holka-s-lampou-v-rukou

Dekorativní lucerny podtrhnou zimní atmosféru

K oblíbených světýlkům do pokoje během zimního období patří také dekorativní lucerny, kterým to sluší zejména v obývacím pokoji. Zkuste je sladit třeba se světelnými řetězy, bílými kožešinami, přírodními větvička a šiškami. Světýlek dekorativních luceren si přitom užijete hlavně během zimních večerů a nocí.

Dekorativní lucerny se kromě obývacího pokoje budou vyjímat také v jídelně, na chodbě, v koupelně nebo ložnici, kde vás mohou provázet celým zimním obdobím. Skvěle se vám bude při jejich podmanivých světlech relaxovat, odpočívat a nabírat nové síly na nadcházející jaro.

Rozhodnout se můžete pro dekorativní lucerny všech velikostí, barev a materiálů. V zimě vám udělá doma obrovskou parádu kovová lucerna i dřevěná lucerna, kterým sluší černá, bílá, stříbrná i zlatá barva. Vybrat si můžete také trendy proutěnou lucernu z přírodního materiálu.

Další tipy na světýlka do pokoje

Krásným světýlkem do pokoje je také dekorativní LED svíčka, kterou můžete umístit kamkoliv chcete. Útulnou atmosféru dodá vašemu domovu hned několik LED svíček, které rozmístěte třeba na stůl, komodu, poličku nebo okenní parapet. K oblíbeným světýlkům do pokoje v zimním období patří také dekorativní stolní lampy různých velikostí, barev, materiálů a designů, ale také s různými barevnými odstíny, které dokážou váš domov rozjasnit a zároveň vytvořit atmosféru přesně podle vaší nálady. Zamilujete si také solné lampy nebo projektory noční oblohy.

Světýlka do pokoje mohou ovlivnit celkovou atmosféru vašeho domova. Pohrajte si s jejich výběrem a navzájem je vhodně kombinujte. Bude vám díky tomu doma během zimního období mnohem příjemněji a útulňuji. A o to jde především.

vnocni-svetylka-led

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.