Jehly na špízy, kovové špejle z nerezové oceli, 4 kusy v balení
Kód: 40492Detailní popis produktu
Jehly na špízy z jsou prvek nezbytný pro přípravu výborného BBQ pokrmu, jímž je maso opečené na rožni nakrájené na kousky s přidanou zeleninou. V souladu s tradicí přípravu tohoto pokrmu by maso mělo být nakrájeno na malé kousky a napícháno na špejli. Důležitý a chuť doplňující prvek představuje použitá zelenina, kterou se prokládají kousky masa. Mezi nejraději používanou patří plátky cibule nebo kousky papriky a rajčat. Grilovacím labužníkům lze také doporučit špek a slaninu. Sada 4 jehel na špízy si s takovým úkolem dokonale poradí. Díky správné délce tyček bude váš pokrm opravdu sytý a uspokojí každého, dokonce i největšího gurmána. Součástí sady jsou 4 kusy tyček s délkou 38 cm. Každá má zvláštní, ostrou koncovku usnadňující napíchnutí kousků na připravované ražniči. Kromě toho jsou jehly na špízy vybaveny odpovídajícím zakončením, díky němuž lze špíz na horkém roštu pohodlně otáčet, beze strachu z popálení. Navíc to pomůže i při sundávání a přenášení ogrilovaného jídla na stůl. Špejle byly vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli Snadno se čistí a skladují, protože nezaberou příliš místa. Bez obav si je můžete vzít na piknik nebo používat na zahradě. Dokonale se hodí i pro milovníky vegetariánské kuchyně k připravování zeleninových špízů.
Vlastnosti výrobku:
- nezbytná součást každého grilu,
- dokonale se osvědčí při přípravě chutných pokrmů,
- součástí balení jsou 4 jehly vyrobené z vysoce kvalitní nerezové oceli,
- jehly byly vybaveny ostrou koncovkou a úchytem usnadňujícím přenášení,
- značkový výrobek nizozemské firmy Vaggan BBQ.
- materiál nerezová ocel
Rozměry
- délka (cm) 38
Doplňkové parametry
Kategorie: | Grilovací rošty |
---|---|
materiál: | nerezová ocel |
šírka (cm): | 38 |
Dominantní barva: | stříbro |
Dominantní materiál: | nerezová ocel |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.