Vážení zákazníci, v tuto chvíli realizujeme všechny objednávky bez prodlení. Zveme Vás k nákupu

Silikonová podložka na pečení moderní vál

  • 1 z 2

  • Momentálně nedostupné
499 Kč / ks
Kategorie: Silikonové podložky a vály
materiál : silikon
délka(cm): 50
Položka byla vyprodána...
 

Ideální pro přípravu sušenek, pizzy a dalšího pečiva. A to vše bez znečištění kuchyňské desky, časově náročného podsypávání válu a přípravy plechu na pečení. Po dokončení pečení se podložka velmi jednoduše umyje a to dokonce i v myčce na nádobí!

 

Podložka má také pomocná pravítka:

 

Boční - vhodný formát umožňující přípravu pečiva hranatého tvaru,

Soustředná - ideální pro přípravu pizzy nebo spodní části koláčů různých velikostí.

 

Klíčové vlastnosti naší jedinečné podložky:

 

  • vyrobeno z kvalitního moderního silikonu,

  • těsto se nelepí stejně jako na tradiční vál - takže není třeba mazat ani podsypávat,

  • součástí jsou pomocná pravítka,

  • hygienická, protože neabsorbuje pachy,

  • odolná proti vysokým teplotám: lze použít přímo v troubě (bez pečícího papíru!), nebo mikrovlnné troubě,

  • odolává nízkým teplotám, a to i zmrazení,

  • velmi snadno se čistí, a to i v myčce na nádobí,

  • praktická při ukládání, protože může být svinuta,

  • lze ji také použít jako podložku pro teplá jídla,

  • dobře přilne na linku a neklouže,

  • chrání kuchyňskou desku proti oděru, znečištění a poškrábání (např. z forem),

  • překvapivě lehká a praktická, příhodný rozměr 50 x 40 cm,

  • originální výrobek - velmi vysoká kvalita a zdravotní nezávadnost.

 

Forma silikonowa do pieczenia Forma silikonowa - pieczenie w wysokiej temperaturze Forma silikonowa do zamrażarki Forma silikonowa do mikrofali Forma silikonowa - mycie w zmywarce Produkt pokryty powłoką non stick Produkt bezpieczny dla środowiska Produkt posiada atest pozwalający na kontakt z żywnością

 

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Využíváme soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat a zlepšovat naše služby. Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi pravidly pro cookies. Více informací