Kameny na pečení pizzy

Kameny na pečení pizzy - co to je?
Pizza kámen je speciálně upravený kámen, který lze použít v troubě. Díky pečení pizzy na kameni se pizza stává křupavější a rychleji se upeče. Největší výhodou kamene na pizzu je to, že absorbuje vlhkost z těsta a díky tomu bude pizza chutnat jako skutečná italská pizza!
Mějte na paměti, že kámen se nesmí dávat do předehřáté trouby, ale vložit ho předem už při zapnutí trouby. V opačném případě může kámen prasknout. Kameny na pizzu odolávají teplotám až do 800 stupňů takže ho bez obav můžeme použít v domácích troubách.


Jestli je to jen na pizzu?
Kámen na pečení pizzy je vhodný nejen pro přípravu tohoto italského pokrmu. Díky kamennému povrchu, který pohlcuje vlhkost, je také ideální pro pečení křupavých domácích housek nebo chutného chleba.


Výhody použití kamene na pečení:
- ideální pro pečení pizzy, chleba, domácích housek a rohlíků,
- domácí koláče jsou mimořádně křupavé,
- kámen zajišťuje rovnoměrné pečení,
- kratší doba pečení,
- snadná údržba,
- zabírá málo místa
- je to nákup na celá léta – kámen se neopotřebuje.

 
  • Řadit dle:
  • 7 položek celkem

Stránka 1/1

Využíváme soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat a zlepšovat naše služby. Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi pravidly pro cookies. Více informací