Jehly na špízy, kovové špejle, 3 kusy v balení
Kód: 40445Detailní popis produktu
Jehly na špízy z nepřilnavého plastu jsou prvek nezbytný pro přípravu výborného BBQ pokrmu, jímž je maso opečené na rožni nakrájené na kousky s přidanou zeleninou. V souladu s tradicí přípravy tohoto pokrmu by maso mělo být nakrájeno na malé kousky a napícháno na špejli. Důležitý a chuť doplňující prvek představuje použitá zelenina, kterou se prokládají kousky masa. Mezi nejraději používanou patří plátky cibule nebo kousky papriky a rajčat. Ke grilovaným pochoutkám můžeme také doporučit špek a slaninu. Sada 3 jehel na špízy si s takovým úkolem dokonale poradí. Díky správné délce tyček bude váš pokrm opravdu sytý a uspokojí každého, dokonce i největšího gurmána. Součástí sady jsou 3 kusy jehel s délkou 48 cm. Každá má zvláštní, ostrou koncovku usnadňující napíchnutí kousků na připravované ražniči. Kromě toho jsou jehly na špízy vybaveny odpovídajícím zakončením, díky němuž lze špíz na horkém roštu pohodlně otáčet, beze strachu z popálení. Pomůže to i při sundávání a přenášení ogrilovaného jídla na stůl.
Špejle byly vyrobeny z vysoce kvalitního plastu non-stick černé barvy. Snadno se čistí a skladují, protože nezaberou příliš místa. Bez obav si je můžete vzít na piknik nebo používat na zahradě. Dokonale se hodí i pro milovníky vegetariánské kuchyně k připravování zeleninových špízů.
Vlastnosti výrobku:
- nezbytná součást každého grilu,
- dokonale se osvědčí při přípravě chutných pokrmů,
- součástí balení jsou 3 jehly z nerezové oceli s dřevěnou rukojetí,
- jehly byly vybaveny ostrou koncovkou a úchytem usnadňujícím přenášení,
- značkový výrobek nizozemské firmy Vaggan BBQ.
- materiál non-stick, dřevo
Rozměry
- délka (cm) 48
Doplňkové parametry
Kategorie: | Grilovací rošty |
---|---|
Barva: | černá |
materiál: | non-stick, dřevo |
šírka (cm): | 48 |
Dominantní barva: | černá |
Dominantní materiál: | nerezová ocel |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.