Zrcadlo s osvětlením - dokonalý doplněk každého interiéru

Zrcadlo s osvětlením představuje praktické i designové vybavení každého interiéru. Velkou předností je, že tento doplněk využijete nejen v koupelně, ale také v dalších místnostech svého bytu či domu. Jaké typy, tvary a velikosti zrcadel s osvětlením jsou ty nejoblíbenější?

jake-zrcadlo-s-osvetlenim-vybrat

Zrcadlo s LED osvětlením: Nejoblíbenější kombinace

Jaké je nejoblíbenější zrcadlo s osvětlením? Jednoznačně se jedná o zrcadlo s LED podsvícením. Tento typ zrcadla vnese do každičké místnosti originální vzhled a navíc je neuvěřitelně praktické.

Hledáte-li zrcadla s LED osvětlením, rozhodnout se můžete jak pro kulatá, tak hranatá zrcadla různé velikosti. Tato zrcadla se od sebe liší i materiálem rámu. Co v případě zrcadel s LED osvětlením oceníte? Mohou se pochlubit velmi nízkou spotřebou elektrické energie.

Koupelnové zrcadlo s osvětlením

V jaké místnosti svého domu či bytu využijete zrcadlo s osvětlením především? Jednoznačně v koupelně, do které si pořiďte hned několik typů koupelnových zrcadel s osvětlením. Vynachválit si nebudete moci zejména velké koupelnové zrcadlo s LED podsvícením, které se umisťuje přímo nad umyvadlo.

Proč se zrovna pro koupelnové zrcadlo s LED podsvícením rozhodnout? Díky tomuto typu zrcadla docílíte ve své koupelně útulného světla, a tak se vám bude v této místnosti naprosto skvěle relaxovat. Koupelnové zrcadlo s osvětlením rovněž zajistí, že na sebe budete lépe vidět například při čištění pleti, česání nebo nanášení make-upu.

Ptáte se, do jaké výšky koupelnové zrcadlo s osvětlením umístit? Nejlépe 100 až 180 centimetrů od koupelnové podlahy, aby bylo v dostatečné výšce nad umyvadlem a abyste do něj dobře viděli. K nejoblíbenějším koupelnovým zrcadlům patří nejen velké zrcadlo bez rámu, velké zrcadlo s rámem, ale zejména velké nástěnné zrcadlo s LED podsvícením.

Typy koupelnových zrcadel s LED osvětlením

Chcete si pořídit koupelnové zrcadlo s osvětlením? Na výběr máte hned několik typů. Nejoblíbenější je jednoznačně velké obdélníkové koupelnové LED zrcadlo. Pořídit si můžete rovněž koupelnové zrcadlo s osvětlením ve tvaru čtverce nebo kruhu. 

Koupelnová zrcadla s osvětlením vyniknou v koupelně zařízené v jakémkoliv stylu. Tento praktický a zároveň designový doplněk sluší moderním i klasickým koupelnám, vynikne i v minimalistickém, rustikálním nebo skandinávském stylu.

stolni-zrcadlo-s-osvetlenim

Kosmetické zrcadlo s osvětlením využijete nejen v koupelně

Kromě hlavního koupelnového zrcadla s osvětlením si můžete do své koupelny pořídit také vysoce praktické kosmetické zrcadlo s osvětlením. Přijde vám vhod tehdy, když se holíte, češete, nanášíte make-up nebo vykonáváte osobní hygienu. Prostřednictvím kosmetického zrcadla s LED osvětlením se totiž můžete pohodlně vidět ze všech úhlů.

Kosmetické zrcadlo s osvětlením má vysoce funkční i designové řešení. Nejoblíbenější z nich jsou nástěnná kosmetická LED zrcadla s posuvným ramenem, které můžete dle libosti nastavit.  Toto kosmetické zrcadlo s osvětlením má zpravidla kulatý tvar, je oboustranné a jedna strana poskytuje až trojnásobné zvětšení. V kombinaci s osvětlením vám toho má nástěnné kosmetické zrcadlo opravdu co nabídnout. S jeho pomocí se můžete věnovat důkladné osobní péči - ať už jde o vytrhávání chloupků, mačkání nevzhledných pupínků, vkládání kontaktních čoček nebo precizní nanášení makeupu.

Podsvícené stolní zrcadlo: Do koupelny, ložnice i pracovny

V koupelně vám přijde vhod také podsvícené stolní zrcadlo. Velkou výhodou tohoto stojacího kosmetického zrcadla s LED podsvícením je, že jej můžete dle potřeby přemisťovat z místa na místo. Podsvícené stolní zrcadlo má menší rozměry a je umístěné v rámu z kovu, plastu nebo bambusu. Jakým způsobem jej využijete?

Podsvícené stolní zrcadlo funguje skvěle jako kosmetické zrcadlo s LED. Uvítáte rovněž, že některé disponuje funkcí zvětšení. Kombinaci podsvícení a zvětšení uvítáte zejména během péče o svou pleť nebo při nanášení make-upu.

Jelikož můžete podsvícené stolní zrcadlo volně přenášet z místa na místo, uplatnění najde nejen v koupelně. Toto zrcadlo s osvětlením využijete také v obývacím pokoji, pracovně nebo v ložnici přímo na toaletním stolku.

Šperkovnici s osvětlením si zamiluje každá žena

Zrcadlo s osvětlením může mít řadu podob. Velmi oblíbené je například podsvícené stolní zrcadlo s přihrádkami na make-up, ženy a dívky si oblíbily rovněž stylovou šperkovnici s osvětlením. Když šperkovnici s LED osvětlením otevřete, můžete si do ní uschovat všechny své oblíbené šperky, které pravidelně nosíte.

Šperkovnice s osvětlením je vítaným doplňkem v koupelně, ložnici i dětském pokoji. Představuje rovněž skvělý tip na dárek pro ženu a dívku k narozeninám, svátku nebo Vánocům.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.