Vybíráme správný termohrnek

Sezóna dovolených je u konce, teplé měsíce jsou minulostí a místo způsobů, jak se ochladit, stále častěji hledáme způsoby jak se zahřát a snažíme se snížit vliv nízkých teplot na tělo. Studené nápoje a zmrzlina byly odloženy stranou, zatímco horké nápoje se vrací zpět! Stojí za to se řádně vyzbrojit na období podzim/zima. Chcete-li se poprat s chladem, mizerným počasím a výhledem na mínusové teploty, bude nutné se řádně vybavit tím ideálním termohrnkem, který nám pomůže přetrvat toto chladné období až do jara.

 

3589_AROMA_org_i-800px

 

Hrnek do ruky!

Účinná zbraň v této bitvě může být vždy s vámi, a protože ji můžete přizpůsobit svému vkusu, nemusí být následující měsíce tak hrozné. Termosky a termohrnky jsou velmi oblíbené zejména při nízkých venkovních teplotách. Jsou praktické a díky tomu je můžete vzít kamkoliv. Termohrnek, je často populárnější volbou kvůli pohodlí při používání. Nápoj si můžete vychutnat přímo z šálku, aniž byste museli obsah přelévat do jiného.

 

Barevné závratě

Tolik na výběr, tolik barev! - Můžete si říci, při pohledu na řadu termohrnků. Každý, kdo byl nucen čelit nepříznivé auře, nepochybně najde model, který bude nejlépe vyhovovat jeho preferencím. Puntíky, květiny, tečky, geometrické vzory, smajlíky, motivující slogany, se jmény, vícebarevné, jednotvárné, matné ... kolik chutí , tolik šálků. Pokud obtížným výběrem vzhledu, musíte popřemýšlet o kapacitě. Nebude zde až tolik dilemat, protože nejběžnější příklady mohou obsahovat 300 až 720 ml tekutiny. Uff, a tato fáze výběru byla úspěšně dokončena, nyní popřemýšlejte o detailech. Není neobvyklé najít gumový kryt, který usnadňuje držení a zaručuje větší přilnavost, úplné nebo částečné "držadlo". Tvary jsou další věc. Jak vidíte, dokončení nezbytného vybavení k překonání těžších okamžiků není snadné a nejsou to všechny aspekty, které je třeba vzít v úvahu.

 

3797_SAFE_TO_GO_313_f2-800px

 

Klikněte a napijte se, kdy chcete …

Když už budete mít jasno mezi víry barev, tvarů a rozměrů, měli byste přemýšlet o dalším - ne-li nejdůležitějším - prvku této celé hádanky. Jak na to, jak otevřít termohrnek tak, aby se obsah nedostal na kabát, kalhoty nebo podlahu ...? Možná by víko mělo být odkrouceno? Taková fyzická námaha je indikována, když se organismy připravují na těžké časy, což šetří energii. Pokud víko neododkroutíte , můžete vůbec obsah vypít?

 

3796_PLOPP_TO_GO_315_c-1200px

 

Příroda ne vždy vyhrává

Říká se, že vše, co je přirozené - organic, je lepší, ale toto přísloví nefunguje v každé situaci ... Papírové obaly se snadno poškodí, obvykle přistanou v odpadkových koších a někdy dokonce na chodníku, čímž se vytvoří skutečná překážková dráha. Nemusíte však financovat další atrakce pro chodce a můžete se rozhodnout pro něco trvalého, což bude s vámi déle. Plastový termální hrnek může sloužit léta. Plast se vyznačuje vysokou odolností proti poškození, relativně nízkou hmotností a ... snadno se čistí, což nepochybně hovoří ve prospěch tohoto materiálu a zejména se týká lidí, kteří nemají rádi dlouhodobý kontakt s houbou a mycím prostředkem.

 

3236_MIAOU_3556_LEAF_ON_3589_AROMA-800px

 

S výhodami plastu ještě není konec. Plast dobře izoluje obsah a chrání tak ruce před popálením. Tím je zajištěna úplná bezpečnost a je také zajištěna péče o životní prostředí, protože omezujeme počet jednorázových šálků, nahrazujeme je nádobou, kterou můžeme naplnit, nebo i když nám chybí základní baristické dovednosti, můžeme vás požádat o doplnění v oblíbené kavárně. Šedá realita po období dovolených nemusí být tak šedá. Den se zkracuje, ale bez ohledu na roční období vždy trvá 24 hodin. Stojí za to ho plně využít, aniž byste se omezili na čtyři stěny. Jít ven z komfortní zóny samozřejmě vyžaduje úsilí, trochu sebezapření a řádnou přípravu, ale i přes nedostatek slunečního svitu a nízkých teplot na teploměru se vyplatí vyrazit ven. Vezměte si svůj oblíbený termohrnek a i přes hlasy, které nám sedí někde vzadu na hlavě a oživují konfrontaci se špatnou aurou, si užijme své každodenní aktivity a přitom si zachovejte normální denní režim.

 

 

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.