Vánoční dárek pro muže - nejlepší nápady

Nevíte, co koupit partnerovi, manželovi, tátovi, bratrovi či kamarádovi k Vánocům? Jako inspiraci přinášíme nejlepší nápady na vánoční dárek pro muže. Mezi našimi tipy si jistě vyberete.

jaky-darek-pro-muze-k-vanocum

Tipy na originální vánoční dárky pro muže

Zajímá vás, co k Vánocům pro muže? Abychom vám nákup dárků co nejvíce usnadnili, sestavili jsme pro vás seznam nejlepších nápadů na originální vánoční dárky pro muže. Pokud tedy nevíte, co koupit k Vánocům pro přítele, manžela či tátu, inspirujte se následujícími tipy. Najdete mezi nimi určitě ten správný vánoční dárek pro muže, kterého chcete na Štědrý večer překvapit něčím výjimečným.

Muže pod stromečkem potěší kvalitní pivo či víno s příslušenstvím

Jaký je nejlepší nápad na vánoční dárek pro muže? Překvapte svého přítele, manžela či tátu na Vánoce dárkem, který má podobu gurmánského zážitku. Vybraného muže obdarujte například sadou pivních speciálů doplněných o originální dřevěný přenosný box na pivo. Co k Vánocům muži, který je naopak milovníkem vína? Kromě lahví kvalitního vína jej překvapte také stojanem na víno, skleničkami na víno a luxusní sadou na víno, která obsahuje otvírák, vývrtku a zátku.

Originální vánoční dárek pro muže může mít podobu něčeho mnohem ostřejšího. A to například lahve kvalitní whisky, kterou doplníte o set karafy a sklenic na whisky a také o opakovatelně použitelné kostky ledu na whisky. Další inspirací na vánoční dárek pro muže je lahev kvalitní pálenky doplněná o panáky a dekorativní podnos na panáky.

Vánoční dárek pro muže, který miluje kávu a čaj a který rád vaří

Dává muž, kterého chcete na Vánoce obdarovat, na místo alkoholických nápojů přednost kávě nebo čaji? Nejkrásnějším vánočním dárkem pro milovníka kávy je například stylový termohrnek, ale také mlýnek na kávu, french press nebo moka konvička. 

A co vánoční dárek pro muže, který rád pije čaj? Na Vánoce jej obdarujte například designovým velkým hrnkem na čaj, stylovou litinovou konvicí na vaření čaje nebo dřevěnou krabičkou na čaj. Pokud je váš partner v kuchyni jako doma a velmi rád vaří, velkou radost mu na Vánoce také uděláte soupravou kvalitních kuchyňských nožů, sadou mlýnků a kořenek nebo stylovou minutkou.

prakticke-vanocni-darky-pro-muze

Jaké vánoční dárky pro sportovce? Máte celou řadu možností

Patří muž, kterého chcete překvapit originálním vánočním dárkem, mezi zapálené sportovce? V tom případě jej můžete na Vánoce překvapit celou řadou sportovních dárků. Věnujte mu nejen pomůcky, které využije při cvičení. Oblíbeným vánočním dárkem pro muže je také sportovní taška, zdravá láhev na vodu či fitness hodinky.

Inspirací na vánoční dárek pro muže je rovněž sportovní aktivita, při které si váš přítel, manžel, táta či bratr užijí spoustu zábavy. Překvapte je proto pod vánočním stromečkem třeba sadou na badminton, frisbee a ping pong, dřevěným stolním fotbálkem nebo malým kulečníkovým stolem.

Další nápad na vánoční dárek pro muže: Fotoalbum či fotorámeček s fotkami

Stále přemýšlíte nad tím, co k Vánocům pro manžela nebo co k Vánocům pro přítele? Pokud jste spolu již delší dobu a ze svého partnerského či manželského vztahu máte spoustu zážitků, originálním vánočním dárkem pro muže je fotoalbum nebo fotorámeček na více fotek.

Jak do fotoalba, tak do fotorámečku zkuste zařadit fotografie, které zachycují výjimečné okamžiky vašeho vztahu. Může jít například o fotky ze společných výletů a dovolených, společné fotky s vašimi dětmi nebo fotky, které jsou krásnou vzpomínkou na společně strávený čas.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.