Usnadnění v každodenním make-upu- led zrcadlo

Usnadnění v každodenním make-upu – led zrcadlo

 

ledlustra1

 

Make up urobený, jsi hrdá na svou práci. Opustíte dům a ukáže se, že nevypadá tak dobře za denního světla? To znamená, že potřebujete lepší osvětlení nebo například make-upová zrcadla LED. Správny make-up je umění. Chcete-li ovládnout dovednosti získávání aktiv vaší krásy a skrývání nedostatků, potřebujete hodně školení. Potřebujete také správné nástroje. Při make-upu musíte mít na paměti, že v umělém světle a za denního světla vypadá úplně jinak. Protože to světlo - intenzita a barva vytvářejí , že můžeš vypadat staře.

Jak zacházet  ? Samozřejmě pomocí správného příslušenství. Vysoce osvětlená zrcadla se ve skříních umělců používají velmi dlouhou dobu. Takové zrcadlo není nic nového - rozdíl je jeden. Moderní zrcátka jsou podsvícená bezpečnými a energeticky úspornými LED diodami. Existují modely, ve kterých můžete upravit barvu a intenzitu světla.

Jaké je správné světlo pro líčení?

Musíte věnovat pozornost barvě světla - tento parametr se nazývá teplota barev světla a je vyjádřena v Kelvinech - ideální světlo je takové, které je asi 5500 K. Pak bude obraz ze zrcadla nebo zaznamenaný na fotografii nejméně zkreslený. Když bílé a studené světlo dopadne na obličej - naše tvář zbledne. Když to přeháníme opačně, kůže na tváři bude žlutá. Takové zkreslení způsobuje, že při použití make-upu jsou použity nesprávné barvy nebo jejich intenzita je příliš silná nebo příliš slabá.

Barva světla, které dopadá na obličej při nanášení make-upu, by proto měla být neutrální. Teprve potom získáme v zrcadle správnou reprodukci barev. Připomeňme si, že pro výrobu denního make-upu je potřeba úplně jiné světlo, a jiné, pokud se chystáme na večer. Je také velmi důležité rovnoměrně osvětlit celý povrch obličeje, pak můžeme makeup důkladně udělat.

Které LED make-up zrcadlo byste si měli vybrat?

Prvním z našich návrhů je obdélníkové stojící zrcadlo, jehož rám je vybaven 9 LED žárovkami. Tímto způsobem je obličej rovnoměrně osvětlení pro líčení nebo jiné pečovatelské činnosti. Zrcadlo bylo navrženo tak, aby mohlo být umístěno na toaletním stolku, ale také na jakékoliv pracovní desce ve vašem bytě.

 

ledlustra2

 

Větší hollywoodské kosmetické zrcadlo připomíná skříně divadelních hvězd. Nyní můžete mít takové příslušenství doma. Dva světelné režimy - LED diody vydávají studené i teplé světlo, takže můžete udělat perfektní make-up pro každou příležitost. A co víc, zrcadlo lze nastavit do libovolné polohy - naklánět v každém směru. Takže bez ohledu na to, jak přesně musíte akci provést a z jakého úhlu pohledu se díváte na svou tvář - uděláte to jako profesionál. Zrcadlo je z hlediska designu dost velké a univerzální, takže se vejde do jakéhokoli prostoru.

 

ledlustra3

 

 

Třetí možností je ultramoderní design a zajímavé funkce. 16 kosmetických diod LED během kosmetických procedur dokonale rozzáří obličej. Velkou výhodou je široká škála naklápění zrcadel - protože můžete vidět účinek své práce prakticky z každé perspektivy. Zrcadlo má v základně další místo pro odkládání doplňků pro líčení. Světla jsou napájena z vyměnitelných baterií, takže  nemusíte mít nabíječku ani hledat zásuvku.


LED make-upová zrcátka jsou skvělým řešením nejen pro ženy, ale i pro muže - s takovým zrcadlem si určitě oholíte nebo oříznete vousy. Proč zvolit zrcadla s LED diodami? V první řadě jde o formu energeticky úsporného osvětlení, takže náklady na použití takového zrcadla budou nízké. LED diody neblikají jako zářivky nebo wolframové žárovky - a to je důležité pro zdraví vašeho zraku. Moderní LED diody umožňují měnit barvu, intenzitu nebo osvětlení. Takže pokud kupujete make-up zrcadlo, pak jen s LED.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.