Tipy, jak vyzdobit byt na silvestra

Než odbijí poslední sekundy letošního roku, silvestrovskou oslavu byste si měli opravdu užít. Aby byla skutečně dokonalá, zaměřte se také na silvestrovský interiér. Zajímá vás, jak by měl vypadat? Máme pro vás několik tipů!

jak-vyzdobit-byt-na-silvestra

Rozhodněte se pro bytové doplňky s vysokým třpytem a leskem

Plánujete doma silvestrovskou oslavu? Schovejte vánoční výzdobu, a naopak svůj byt vyzdobte doplňky, pro které je typický vysoký třpyt a lesk. Tyto bytové doplňky vybírejte ideálně ve zlatých a stříbrných odlescích, díky kterým se poslední den v roce stane nezapomenutelným.

V silvestrovském interiéru by tedy neměly chybět třpytivé dekorační polštáře ve zlatých a stříbrných barvách, rozhodnout se můžete také pro třpytivé prostírání a ubrusy na stůl. Silvestrovskou atmosféru vašemu bytu dodají také záclony a závěsy s flitry. Do silvestrovského bytu samozřejmě patří také výzdoba v podobně papírových girland, zavěšených nafukovacích balónků a pestrobarevných lampionů.

Silvestrovskou atmosféru podtrhnou barevné etažéry i blyštivé tácy, podnosy a talíře

K silvestrovské oslavě patří také občerstvení. Kam s chlebíčky, jednohubkami, křupavými řízky či pečenými kuřecími stehýnky? Jednoznačně na podnosy, tácy, talíře, ale i etažéry - silvestrovský stůl se bude jenom prohýbat. 

Abyste podtrhli silvestrovskou atmosféru, vybírejte tyto doplňky v třpytivě zlatém či stříbrném provedení. Rozhodnout se můžete také pro barvy. O spoustu zábavy na silvestrovském večírku se zaručeně postará také fondue set, prostřednictvím kterého si můžete namáčet kousky pečiva do sýrového fondue nebo kousky ovoce do čokoládové lázně.

silvestrova-dekorace-interieru

Bez stylových skleniček a stojanu na chlazení šampaňského to nejde

Jak přivítat příchod nového roku? Rozhodně novoročním přípitkem v podobě šampaňského. V silvestrovsky vyzdobeném bytě mějte po ruce také hned několik stylových skleniček na šampaňské. Vhod vám přijde rovněž stojan na chlazení šampaňského. To vše můžete umístit rovnou na barový stolek na kolečkách, který silvestrovsky vyzdobte třeba barevnými stužkami.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.