Teleskopická police do kuchyně šetří místo a dává věcem řád

teleskopicka-police

 

Přejete si, aby byla vaše kuchyňské linka přehledně uspořádaná a abyste na ní měli také dostatek pracovního místa, na kterém můžete připravovat své oblíbené pokrmy? V tom případě vám nesmí chybět teleskopická police do kuchyně. Tato praktická vychytávka na kuchyňské lince ušetří místo a zároveň napomůže k praktickému uspořádání kuchyňských potřeb.

 

Teleskopická police do kuchyně je výškově nastavitelná

Teleskopická police do kuchyně je praktickým, a zároveň estetickým doplňkem, který můžete využít hned na několik způsobů. Co je ovšem nejdůležitější, toto kuchyňské vybavení je výškově či délkově variabilní. Teleskopickou polici do kuchyně tak můžete výškově, popřípadě délkově nastavit s ohledem na místo kuchyňské linky, na které chcete tuto polici umístit.

Z jakého materiálu se teleskopická police do kuchyně zpravidla vyrábí? Jde o chromovanou nebo nerez ocel, která má dlouhou životnost a odolává korozi. Díky tomuto materiálu má navíc teleskopická police do kuchyně velmi snadnou údržbu. Stačí, když ji jednou za týden očistíte od prachu a  nečistot vlhkým hadříkem, a rázem se bude lesknout jako nová.

Kam dále s teleskopickou policí do kuchyně? Například nad dřez

Teleskopická police do kuchyně je praktickým vybavením, které zkuste umístit například nad dřez. Využití na vaší kuchyňské lince najde teleskopická police německé značky Wenko, která má nastavitelnou délku. Tuto polici si tedy můžete nastavit tak, aby její délka odpovídala přesně délce vašeho kuchyňského dřezu i nerezového odkapávače. 

Tento typ teleskopické police do kuchyně má multifunkční využití. Obsahuje například košík na houbičky a drátěnky, najdete na něm úchyt na papírové kuchyňské utěrky. Na tuto teleskopickou polici do kuchyně můžete rovněž položit prostředky na mytí nádobí nebo nechat odkapat umyté hrníčky. Budou se na ní však vyjímat také květináčky se zasazenými voňavými bylinkami, které využijete při vaření svých oblíbených jídel.

 

koreni-teleskopicka-police 2

 

Přehledně uspořádané koření: V teleskopické polici do kuchyně

Teleskopická police do kuchyně dává všem věcem na kuchyňské lince řád. A to zejména kořenkám, ve kterých máte uskladněné své nejoblíbenější koření. Kořenky s mletou paprikou, pepřem, novým kořením, bobkovým listem, kmínem, mletou skořicí, oregánem či grilovacím kořením tak přehledně vyskládejte do jednotlivých polic teleskopické police do kuchyně. Toto uspořádání, ve kterém má každá z kořenek své jasně dané místo, bude navíc lahodit vašim očím a stane se zajímavým dekorativním prvkem vaší kuchyně.

 

Teleskopickou polici do kuchyně kombinujte i s dalšími doplňky

Teleskopické polici do kuchyně z chromované či nerez oceli to sluší dohromady s kuchyňskými doplňky vyrobenými rovněž z těchto materiálů. A to například se stojanem na papírové kuchyňské utěrky, závěsnými poličkami na koření či závěsnými háčky na utěrky. Velmi praktická je rovněž závěsná teleskopická rukojeť ve tvaru tyče, na kterou můžete zavěsit nejen utěrky, ale i hadříky.

 

a-young-woman-standing-indoors

 

Bylinky, které se budou vyjímat na teleskopické polici do kuchyně

Které bylinky můžete na teleskopické polici do kuchyni například pěstovat? Například pažitku, kterou lze přidávat do polévek nebo na vařené brambory. Spousta lidí miluje také čerstvou bazalku, která výborně chutná v zeleninových salátech i italských jídlech. 

Na teleskopické polici do kuchyně  se vám bude vyjímat také čerstvá petrželka, tymián nebo rozmarýn. Které druhy voňavých bylinek se konkrétně rozhodnete pěstovat, ovšem záleží čistě na vašem rozhodnutí.

Hlavní důvod, proč si pořídit teleskopickou polici do kuchyně

Co některé lidi vede k tomu, aby si pořídili teleskopickou polici do kuchyně? Chtějí mít věci, které mají na tomto vysoce praktickém kuchyňském doplňku umístěné, vždy po ruce. Co je ovšem nejdůležitější: Teleskopická police do kuchyně dá vaší kuchyňské lince jasný řád a navíc dokáže významným způsobem ušetřit místo. 

Tato skutečnost vám přijde vhod zvlášť tehdy, máte-li menší kuchyň. Není totiž od věci, když máte na kuchyňské lince dostatečně velkou pracovní plochu, na níž můžete dle libosti připravovat své oblíbené pokrmy.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.