Světlý interiér - vybíráme doplňky, které osvětlí místnost

open-space-living-and-dining-room-interior-with-8S4VJCA

 

Sníte o světlém prostředí kolem vás, které vám pomůže přežít dlouhé zimní večery? Už spěcháme s pomocí. Pokud si chcete užít prostor plný barev, investujte do světelných doplňků. V tomto článku vám představíme některé z nejzajímavějších návrhů na stylové doplňky a dekorace, které rozzáří interiér vašeho domova.

 

woman-enjoying-sunny-morning-PVCX84D

 

Pusťte světlo do domu

Pokud chcete mít doma více světla, odkryjte si okna. Vzdejte se těžkých, temných záclon a nahraďte je světlými, minimalistickými, tylovými záclonami. Bílé nebo ecru / slonovinové modely budou také fungovat. Záclony s jemným zlatavým odstínem nebo jemnými květinovými vzory také pomohou při rozjasnění prostoru. Okna můžete samozřejmě nechat zcela prázdná, aniž byste cokoli zakryli. Gadgety umístěné na parapetu budou krásně harmonizovat s holým odkrytým oknem. Při jejich výběru mějte na paměti, že naším cílem je propustit světlo, takže osvětlení okenních parapetů je nejlepší z těch, které jsou vyrobeny z průhledného skla. Vázy, figurky, cetky.

 

Jasna_sypialnia_z_lustrem_skomp

 

Zrcadla - jsou nutností!

Proč? Odpověď je jednoduchá: nic nezvyšuje účinek světla více než správně vybraná a promyšlená zrcadla. Nejenže rozzáří prostor, ale také ho vizuálně zvětší. V koupelně a na chodbě se můžete pobláznit a klidně si dovolit velkou skleněnou tabuli - je to skvělé řešení, zejména pokud je prostor malý. Obývací pokoj však ponechává více možností. Může pojmout jak velké zrcadlo v uměleckém rámu, stojící ležérně opírající se o zeď - zatímco malé zrcadlo na zlatém orámovaném stojanu, umístěte na komodu. Pokud váš interiér patří k těm klasičtějším, zrcadlo může viset nad krbem. Na druhé straně, ready-made sady pracují velmi dobře v moderních interiérech. Taková zrcadla ve formě dekorativní kompozice budou skvělým řešením jak v obývacím pokoji, tak v ložnici. Náš kamarád - osvětlení.

Chcete-li maximalizovat jas vašeho domu nebo bytu, pověste různé světelné zdroje. Křišťálový lustr v obývacím pokoji, ložnici nebo koupelně pomůže vytvořit interiér plný světla. Pokud v obývacím pokoji chcete umístit útulné křeslo s opěradlem, pak by se vedle něj měla objevit krásná stojací lampa. Navíc visací lampa / lustr by nemělo být jediným osvětlením ve vašem obývacím pokoji nebo ložnici. Obohaťte místnost s nástěnnými lampami, stolními lampami nebo ozdobným osvětlením. Obrázky můžete také jemně zvýraznit nebo umístit světlo do výklenků. Existuje opravdu mnoho možností.

Místo lamp si můžete také vybrat stylové dekorativní svíčky. Vložte masivní bílé svíčky do skleněných váz, položte je na křišťálovou misku nebo vložte do elegantních luceren. Umístěte ty nejjemnější do stříbrných, zlatých nebo průhledných rámů a poté pro ně najděte místo na nočních stolcích nebo konferenčních stolcích.

 

Jasne_wntrze_salonu_z_poduszkami_skomp

 

Sklo, sklo a znovu sklo

Dnes jsme o něm již hodně napsali, ale řekneme to znovu - skleněné doplňky dokonale osvětlí interiér vašeho domu. Ochrana na orchideje, křišťálová cukřenka, skleněné vázy, svícny, šperkovnice, kuchyňské nádoby, mýdlenky, držáky lamp, rámečky na vaše fotografie. Pokud plánujete nákup nábytku, ujistěte se, že disponují také průhledností. Skleněné desky stolu, skleněné konferenční stolky, úchyty zásuvek nebo skleněné konzoly s prostornými zásuvkami.

 

christmas-tree-with-a-white-sofa-in-a-white-room-PDZKXF2

 

Zlato a stříbro

Zlaté a stříbrné prvky v interiéru vašeho bytu budou krásně harmonizovat se všemi zrcadlovými a skleněnými kusy nábytku nebo doplňky. V těchto odstínech mohou být nohy stolu, konzole nebo lampy. Veškeré zlato nebo stříbro se může objevit na nočních nebo konferenčních stolcích. Tyto dvě barvy budou také krásné na kuchyňských a koupelnových doplňcích, které odrážejí denní i umělé světlo.

 

1570439863

 

Světlé textilie

Investujte do koberce s jemnými odstíny, pokud možno monochromatického nebo s nepřekonatelným vzorem. Nadýchané a měkké koberce, nebo koberce z drahých látkovin, rozzáří místnost. V ložnici je možné koberec nahradit menším koberečkem. Na pohovky položte zlaté, bílé nebo krémové polštáře. Pamatujte - každá taková dekorace je hra světla, která ovlivní celkový obrys celé místnosti a její jas. Výběrem světlých textilií můžete také investovat do krémových a přírodních vlněných koberečků. Kvalitní bílé ručníky budou fungovat v koupelně, zatímco klasické saténové bílé ložní prádlo v ložnici.

 

meditation-in-sunny-room-PNEU8A7

 

Buďte rozvážní

Pamatujte, že světlo potřebuje prostor, aby se mohlo rozptýlit uvnitř vašeho bytu. Proto nepřeplácejte místnosti zbytečnými věcmi. Snažte se také nepřehánět to s množstvím ozdob nebo doplňků. Z našich návrhů vyberte ty, které se nejlépe hodí do vašeho domu nebo bytu. Nechte vaše nové doplňky harmonizovat s tím, co již máte. Přemýšlejte o celé koncepci a uspořádejte dekorace tak, aby pozitivně ovlivnily design celého interiéru.

Pokud vám chybí sofistikované nápady, podívejte se do portfolia návrhářů a zkuste je uplatnit ve svém vlastním domě. Můžete také jít nakupovat a nechat se inspirovat v moři hotových výrobků. Zaručujeme, že budete potřebovat opravdu velmi málo, abyste svůj dům krásně a vkusně osvětlili.

 

 

 

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.