Pozoruhodné vybavení interiéru - vybíráme stolní hodiny

1572522401


Stolní hodiny

Ať už chceme nebo ne, musíme připustit, že čas plyne neúprosně rychle a často musíme hodiny používat abychom nepřišli pozdě do práci nebo na schůzku, ale také během dne. Přikládat k trochu více tradičním řešením jsou prezentované stolní hodiny, které určitě budou ladit s dekorem vaší domácí kanceláře.

Ano, všichni máme hodiny v elektronické verzi - v notebooku nebo mobilním telefonu, ale není příjemné se občas podívat na tradiční hodiny? Nostalgický pocit vyvolaný touto formou hodin přivádí na mysl dětství a bezstarostný svět bez internetu a počítače. Je to ideální model pro lidi, kteří ocení tradiční přístup k dekoraci. Stolní hodiny nemusí být nudné. Mohou být příjemným doplňkem pro oko, které se nebude používat pouze k měření času, ale které se hodí také k modernímu interiéru a retro stylu.

 

czerwony_zegar_stoowy_skomp



Stolní hodiny na skříňku

Další návrh je ideální pro kancelář. Stojací hodiny jsou mimořádně elegantním doplňkem do ložnice nebo obývacího pokoje. Římské číslice jistě ohromí mnoho dětí nebo teenagerů, ale i dospělí nepochybně ocení vzhled, který tento sofistikovaný doplněk představuje. Nemůžete popřít eleganci.

Štíhlá noha hodin a ciferník v jasných barvách mohou být perfektním doplňkem mnoha interiérů. Styl připomínající hodiny, které bývaly v každém domě. Žádná elegantní kancelář se za takový doplněk nebude stydět, navíc se u ní mnoho hostů jistě zastaví a nostalgicky si vybaví učení, jak číst římská čísla!

 

zoty_zegar_na_biurku_skomp



Čas letí...

Stolní hodiny nebývají jen klasických tvarů známým všem. Hledáte perfektní hodiny, které budou perfektní výzdobou interiéru, máme šanci skutečné perly mezi hodinami, stejně jako hodiny ve tvaru kola uvedené níže! Pozoruhodný tvar z nich dělá skutečně jedinečnou a módní výzdobu vašeho interiéru. Je tichý a spolehlivý. Při rozhodování o takovém nákupu zajistíte nejen plné uznání hostů, ale také praktické a čitelné hodiny. Nezapomeňte je umístit zobrazit na tom nejviditelnějším místě!

Hodiny na telefonu
Samozřejmě nemáme na mysli telefon mobilní! Zde je další důkaz, že stolní hodiny si zaslouží nejvíce viditelné místo ve vašem obývacím pokoji! Tento jedinečný doplněk, který odpovídá mnoha interiérům, je řešením pro ty, kteří mají rádi nenápadné kombinace a originální design. Způsob, jak umístit hodiny do stylizovaného starého telefonu, zajistí, že interiér vašeho obývacího pokoje bude ještě elegantnější a sofistikovanější.

Pokud si ceníte nejen vysoké kvality, ale zároveň vám záleží na originálním stylu,je to pro vás ideální nápad na dárek!

 

PODÍVEJTE SE NA NAŠI NABÍDKU

vintage-alarm-clock-on-wooden-table-PE5R94H

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.