Podzimní zahrada ve stylu boho - jak ji zařídit?

Chtěli byste si zařídit podzimní zahradu ve stylu boho? Prozradíme vám, jak na to a které vybavení a doplňky vám na zahradě i terase nesmí chybět.

 podzimni-zahrada-v-boho-stylu

Tipy, jak si zařídit přírodní zahradu v boho stylu

Chcete vnést boho styl do své zahrady? Rozhodně to není problém, a to ani na podzim. Díky uplatnění boho stylu bude vaše zahrada originální, výjimečná, ale rozhodně ne nudná. Kromě zahrady si vyšperkujte také terasu v boho stylu, kde se vám bude i na podzim nádherně lebedit.

Co je pro zahradu v boho stylu a terasu v boho stylu typické? Vsaďte na vybavení a doplňky v přírodních materiálech, využijte rovněž vintage a vlastnoručně vyrobené prvky. Naučte se mezi sebou dále kombinovat neutrální barvy s různobarevnými boho dekoracemi. Jakým způsobem si tedy zkrášlíte zahradu a terasu v boho stylu i během podzimních měsíců?

V hlavní roli zahradní nábytek

Chcete-li si vytvořit podzimní zahradu ve stylu boho, zaměřte se v prvé řadě na zahradní nábytek z přírodních materiálů. Vaší terase v boho stylu budou slušet celodřevěné židle, stoly a odkládací stolky. Na terasu si můžete pořídit také pletené ratanové taburetky.

Aby se vám na vaší zahradě v boho stylu dobře lebedilo, zavěste si na terasu proplétané brazilské křeslo. Na terase v boho stylu vypadá perfektně také brazilská židle nebo zahradní houpací síť s třásněmi.

jak-na-podzimni-zahradu

Dekorační polštáře boho a teplé plédy

Co dále na podzimní terase v boho stylu nesmí chybět? Jednoznačně boho dekorativní polštáře se stylovými ornamenty, hrubou texturou nebo třásněmi. Dekoračním polštářům boho přitom sluší nejen čtvercový a obdélníkový tvar, ale také kulatý tvar. Na zahradní nábytek vyskládejte hned několik typů boho polštářů, které mezi sebou zkuste vkusně sladit. Výsledek bude více než dokonalý.

Aby vám na terase v boho stylu nebylo na podzim chladno, kromě dekoračních polštářů boho ji vybavte také teplými dekami a plédy, do kterých se budete moci kdykoliv zachumlat. I podzim si tak na své zahradě ve stylu boho budete moci užít plnými doušky.

Jaké zahradní doplňky v přírodním stylu a boho stylu?

Svou podzimní terasu v boho stylu můžete vybavit celou řadou vkusných doplňků. Kromě dekoračních polštářů boho si pořiďte jeden nebo více kusů kulatých sedacích polštářů z juty, které nabízejí naprosto originální posezení. Podlahu terasy můžete vybavit také originálním boho kobercem. A to například jutovým kulatým kobercem nebo obdélníkovým kobercem s třásněmi a vzory. Chcete-li mít opravdu originální terasu v boho stylu, na její zeď si pověste také nástěnné makramé.

Čím dále oživíte podzimní boho terasu? Vsaďte i na další zahradní doplňky v přírodním stylu. Co říkáte třeba na makramé se závěsem na terasové dveře, bambusovou lucernu nebo solární proutěnou lucernu? Pořídit si můžete také dekorativní koš pletený z mořské trávy na odkládání drobností.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.