Osvědčené nápady na svatební dárky

Jaký je vhodný dárek na svatbu? Nejlepším svatebním darem pro novomanžele jsou nejen peníze. Potěší je také zařízení do jejich nového bytu či domu. Máme pro vás několik tipů na originální svatební dary, které budou určitě slavit úspěch.

napady-na-svatebni-darky

Tipy na osvědčené dárky pro nevěstu a ženicha

Kdy věnovat svatební dar novomanželům? Ideálně ráno ještě před obřadem nebo následně na svatební hostině či následné oslavě. Příjem svatebních darů má nejčastěji na starost maminka nevěsty či svatební koordinátorka, budoucí novomanželé mají mnohdy na svatební dary připravený rovnou speciální koutek. A jaký dárek tedy věnovat novomanželům?

Fotorámečky a fotoalba s penězi

K nejoblíbenějším svatebním darům patří jednoznačně peníze. Nastávající ženich a nevěsta často v pozvánce na svatbu uvádějí, že si přejí finanční dar. Peníze jako osvědčený dárek na svatbu však novomanželům nemusíte věnovat pouze v obálce, ale rovnou originálním způsobem. 

Papírové bankovky vložte vkusně například do fotorámečků. Jak dále darovat peníze na svatbu novomanželům? Peníze jim věnujte ve speciálním svatebním fotoalbu, do kterého kromě papírových bankovek vámi zvolené hodnoty, vložíte také fotografie či vtipné básně nebo texty. Tento osvědčený dárek na svatbu novomanžele zaručeně potěší.

Dárky do nového bytu

Co dále věnovat ženichovi a nevěstě? Vsaďte na dárky do nového bytu. Novomanžele zaručeně potěší nové povlečení, ručníky, deka, pléd či stylové dekorační polštáře. Abyste se nevěstě a ženichovi trefili do vkusu, tyto svatební dary volte v neutrálních barvách. K osvědčeným svatebním dárkům do nového bytu patří také nástěnné bytové dekorace, prostírání, ubrusy či stylová solnička s pepřenkou.

darek-na-svatbu

Dárkové sety pro novomanžele

Kromě určitého finančního obnosu můžete novomanželům u příležitosti jejich svatby věnovat také krásný dárkový set. Osvědčeným dárkem pro novomanžele je v tomto případě například dárkový set vůně do bytu, sada šálků a podšálků na kávu, sada mělkých a hlubokých talířů a misek nebo dárkový set sklenic na víno s karafou či se stojanem. 

Pokud patří ženich a nevěsta k milovníkům čaje, potěší je také svatební dar v podobě originální krabičky na čaj. Tuto krabičku ovšem nemusíte naplnit pouze čajovými sáčky, uschovat do ní můžete také papírové bankovky, které jsou součástí svatebního daru.

Osvědčené dárky doplňte o svatební přání

Vybrali jste vhodný svatební dar pro novomanžele? V tom případě jej nezapomeňte doplnit také o svatební přání. Do tohoto papírového přání vepište co nejupřímnější gratulaci ženichovi a nevěstě a popřejte jim vše nejlepší do jejich společného života. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.