Organizujete párty? Přinášíme tipy, jak se připravit!

Pořádáte párty s přáteli nebo se svou širší rodinou? Ať už vaše párty proběhne doma, či plánujete grilovací párty pod širým nebem, pořádně se na ni připravte. Máme pro vás několik tipů, co vše na párty nesmí chybět, aby byla dokonalá.

prakticke-doplnky-na-party

Občerstvení na párty: Jaké doplňky vybrat?

Na oslavě s přáteli či rodinou rozhodně nesmí chybět dobré jídlo. Abyste jej měli jak servírovat, nachystejte si předem hned několik nezbytných doplňků. Občerstvení na párty můžete servírovat například na stylových etažérech, podnosech a tácech nebo v mísách a miskách.

Úspěch bude slavit také fondue set, ve kterém si vaše návštěva může namáčet kousky pečiva v sýrovém fondue nebo kousky ovoce v čokoládové lázni. Pro své hosty si dále připravte odpovídající množství talířů a talířků a nezapomeňte ani na příbory. Pokud pořádáte grilovací párty, přijdou vám vhod také solnička s pepřenkou či souprava na servírování dresinků

Na párty patří i dobré pití

Kromě dobrého jídla na párty s přáteli či rodinou patří také spousta dobrého pití. Co tedy v tomto případě na grilovací párty, zahradní párty nebo párty, kterou pořádáte přímo doma? Vašim hostům přijdou vhod hrnky na kávu či čaj, skleničky na nealko, sklenice na víno, sklenice na pivo, ale také sklenice na whisky či štamprlata.

Na párty, kterou organizujete, si zkuste pořídit také dávkovač nápojů na držáku, do kterého se vejdou 4 litry ochucené limonády. Využijete ale také sadu na punč s naběračkou, karafu na whisky nebo chladící stojan na víno. Všechny tyto doplňky můžete umístit na barový stolek na kolečkách, který se tak stane velmi oblíbenou součástí vaší grilovací, zahradní či domácí párty.

Aby byla vaše párty dokonalá, připravte si na ni také praktické maličkosti, které vaši hosté rozhodně uvítají. Jde například o papírové ubrousky nebo kuchyňské papírové utěrky ve stojanu. K dalším praktickým maličkostem vhodným na párty se řadí rovněž otvírák nebo vývrtka na víno.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.