Neobvyklé a osvědčené nápady na dárky pro muže

Zajímá vás, jaký originální dárek pro muže je nejlepší k narozeninám, Vánocům, svátku nebo výročí? Máme pro vás spoustu neobvyklých a osvědčených nápadů, co můžete svému partnerovi, manželovi, tatínkovi, dědečkovi, bratrovi nebo kamarádovi darovat. Jedná se o originální dárky, které osloví každého muže.

tipy-na-darky-pro-muze

Tipy na dárky pro muže k narozeninám

Hledáte originální dárek pro muže k narozeninám? Svému příteli, manželovi, tatínkovi, bratrovi, kamarádovi nebo kolegovi z práce věnujte věc, kterou si přeje nebo o které často mluví. Jestliže víte, jakou hudbu poslouchá, kupte mu lístky na koncert jeho oblíbené kapely či interpreta. Je-li kulturně založený, dejte muži jako dárek k narozeninám také lístky do kina nebo divadla. 

Muži, kteří jsou sportovci a milovníci adrenalinu, zase budou nadšení, když je v den jejich narozenin překvapíte permanentkou do fitness centra nebo plaveckého bazénu nebo když jim koupíte tandemový seskok padákem či let balonem. 

Dárek pro muže k narozeninám může mít také podobu gurmánského zážitku. Vybranému muži například věnujte bambusový stojan na víno doplněný o jeho oblíbené lahve a také skleničky na víno, díky čemuž si bude moci doma vytvořit vlastní vinotéku. Oslavenec bude nadšený také z dřevěného sudu na víno s dávkovačem. A co když na místo vína preferuje pivo? Jako dárek pro muže zvolte sadu pivních speciálů, které vložíte do originálního dřevěného přenosného boxu na pivo se zabudovaným otvírákem.

darky-pro-muze-na-vanoce

Vánoční dárky pro muže

Vybrat originální vánoční dárek pro muže bývá leckdy náročným úkolem. Co vašeho přítele, manžela, tatínka, bratra, dědečka či kamaráda během Štědrého večera zaručeně potěší? Překvapte je vánočním dárkem pro muže plným zábavy. Muže každého věku na Vánoce zaručeně dostane třeba stolní mini fotbálek nebo stolní air hockey. Při hraní těchto oblíbených postřehových her se sportovní tematikou si ostatně užije spoustu zábavy celá rodina či parta kamarádů.

Co dalšího věnovat muži k Vánocům? Je-li milovníkem whisky, překvapte jej nejen lahví jeho oblíbeného pití. Jako vánoční dárky pro muže zvolte také sadu na whisky obsahující karafu a sklenice na whisky. Stylovým vánočním dárkem jsou rovněž opakovatelně použitelné kostky ledu na whisky, který stačí na chvíli vložit do mrazničky a které následně ochladí whisky na správnou teplotu bez toho, aby byla zbytečně zředěná.

Jaké další vánoční dárky pro muže můžete ještě vybrat? Například luxusní sadu na víno obsahující otvírák, vývrtku či zátku. Krásným dárkem pro muže je rovněž barmanský set s velkou nádobou na lahve, kbelíkem na led a šejkrem. Muže na Vánoce potěší také luxusní dřevěné prkénko s panáky - tento dárek jim následně přijde vhod zejména při rodinných oslavách nebo při posezení s kamarády.

napady-na-darky-pro-muze-k-vyroci

Dárky pro muže k výročí nebo Valentýnu

Přemýšlíte nad tím, co za dárky pro muže k výročí nebo Valentýnu? Svého partnera nebo manžela překvapte jedinečným dárkem pro muže, který bude darovaný přímo od srdce. Potěšte jej například kvalitní čokoládou, lahví jeho oblíbeného vína či whisky (nezapomeňte na skleničky pro dva) nebo luxusním pánským parfémem.

Jaký další dárek pro muže k výročí nebo Valentýnu vašeho partnera zaručeně potěší? Například pánské hodinky, kvalitní peněženka nebo polštářek do vany ve tvaru srdce, díky kterému si v koupelně užije nekonečné chvíle relaxace. Trefou do černého jsou však na Valentýna nebo ke kulatému výročí také erotické dárky, které okoření váš vztah a díky kterým si v imtimních chvilkách s partnerem vychutnáte spoustu zábavy i vzrušení.

Pokud se poohlížíte pro krásném dárku pro muže k výročí nebo Valentýnu, připravte svému partnerovi či manželovi nezapomenutelný večer ve dvou v podobě romantické večeře při svíčkách. Uvařte mu delikátní jídlo, které dokonale naservírujte, a dejte chladit šampaňské, které popíjejte ve stylových skleničkách zdobených kousky čerstvých jahod.

V případě dárku k výročí nebo Valentýnu buďte ještě osobnější. Překvapte svého partnera originálním přáním, které můžete buď koupit a vlastnoručně podepsat, nebo ještě lépe sama vyrobit. S vlastnoručně vyrobeným přáním k výročí nebo k Valentýnu u svého muže rozhodně zabodujete více než v případě kupované verze.

Co dát muži na Den otců

Po originálním dárku pro muže byste se měli poohlédnout také u příležitosti Dne otců, který v České republice každým rokem slavíme třetí červnovou neděli. Na kdy konkrétně tento mezinárodní den vychází? Den otců si v České republice v roce 2022 připomeneme 20. června. V roce 2023 pak Den otců oslavíme 19. června a následně v roce 2024 17. června.

Jaký dárek pro muže zvolit v tento významný den? Svého tatínka, partnera či manžela překvapte jedinečným dárkem, prostřednictvím kterého mu vyjádříte svou lásku, náklonnost i vděčnost. A že máte spoustu možností.

Jako dárek pro muže ke Dni otců můžete zvolit například kvalitní bonboniéru s pralinkami ve tvaru srdce, balíček kvalitní kosmetiky, parfém, stylový hrnek na kávu či na čaj s jedinečným motivem, dekorativní polštář, placatku nebo půllitr na pivo. Pokud váš tatínek nebo partner rád vaří, jako originální dárek pro muže mu ke Dni otců darujte také pánskou zástěru na vaření, stylovou minutku, sadu mlýnků a kořenek nebo soupravu kvalitních nožů.

Je-li váš tatínek nebo partner milovníkem kávy, krásným a originálním dárkem pro muže je například sada šálků a poškálků, french press, termo hrnek či další příslušenství na kávu. Milovníci čaje zase ocení XXL hrnek, sítko na čaj nebo box na čajové sáčky.

K dárku pro muže ke Dni otců rovněž nezapomeňte svému tatínkovi či partnerovi věnovat také speciální psané přání, do kterého zkuste od srdce napsat, jak si jej vážíte a jak jej máte rádi.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.