Nejlepší organizéry do kuchyně

Hledáte organizéry do kuchyně? Dáme vám tipy na ty nejlepší. Organizéry zkrátka patří mezi nedílné součásti kuchyňské linky, díky nim si můžete prostor v kuchyni uspořádat tak, jak vám to vyhovuje nejvíce. Jaké organizéry do kuchyně jsou tedy ty nejlepší?

jake-organizery-do-kuchyne-vybrat

Příborníky do zásuvek

Jestliže chcete svou kuchyňskou linku vybavit vhodnými organizéry, v prvé řadě si pořiďte příborník do zásuvky. Tento typ organizéru na příbory se řadí k těm nejoblíbenějším a představuje základní vybavení v kuchyni.

Příborník do zásuvek pomůže udržet pořádek v kuchyni a navíc od sebe precizně oddělí jídelní lžíce, vidličky, nože i malé lžičky. Některé organizéry na příbory disponují rovněž rozměrnými přihrádkami na větší náčiní, jsou jsou naběračky, vařečky nebo špachtle. 

Organizéry na příbory si můžete pořídit v různých velikostech, barvách a samozřejmě také materiálech. Nejoblíbenější jsou příborník do zásuvek plastové a také vyrobené z bambusového dřeva.

jake-dozy-na-sypke-potraviny

Organizéry na potraviny

Jaké další organizéry vám nesmí v kuchyňské lince rozhodně chybět? Jde o organizéry na potraviny. Vybavte svou kuchyni kořenkami i dózami na sypké potraviny, jako je cukr, sůl, káva, kakao, mouka nebo strouhanka. Organizéry v jednoduchém designu si uděláte pořádek zejména ve vaší potravinové skříni (nebo případně komoře), kterou dokonale zpřehledníte a pomocí organizérů využijete její prostor na maximum.

Pokud chcete mít některé potraviny ihned po ruce, oblíbíte si designové organizéry a dózy (třeba na kávu nebo cukr), které se stanou také stylovým doplňkem vaší kuchyňské linky. Jde například o kovové dózy nebo keramické dózy, které si není od věci pořídit i v celé sadě. Velmi oblíbené jsou také designové krabičky na čaj.

Nástěnné kuchyňské zásobníky a organizéry

K nejlepším organizérům do kuchyně, které mají praktické využití, patří nástěnné kuchyňské zásobníky. Pracovní plochu nad kuchyňskou linkou si tak můžete vybavit například závěsným držákem na papírové kuchyňské utěrky. Ještě více spokojeni budete s závěsným držákem na role alobalu, pečicího papíru nebo potravinářské fólie. 

Velmi praktickým závěsným organizérem je také multifunkční držák na kuchyňské papírové utěrky, který je doplněný o polici na kořenky a dochucovadla a rovněž o háčky na kuchyňské náčiní menších rozměrů.

jaky-organizer-do-lednice

Organizéry do lednice

Dalšími kuchyňskými organizéry, které si budete pochvalovat, jsou organizéry do lednice. Pořídit si můžete hned několik typů, prostřednictvím kterých prostor v lednici dokonale zpřehledníte. 

Pořiďte si zejména průhledné plastové organizéry různých velikostí, které se dokonale vejdou do polic lednice, ale také do jejích dvířek. V těchto organizérech můžete uchovávat například salámy, sýry, zeleninu, ovoce nebo mléčné výrobky. V lednici dále využijete i praktický plastový organizér na vejce s víkem nebo bez. Pokud zase chcete v co nejvyšší kvalitě uchovat máslo, pořiďte si do lednice praktickou máslenku, která se skládá z víka a podnosu.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.