Nástěnné dekorace na jaro: Seznam inspirací

jarni vyzdoba bytu

Jaro patří k nejoblíbenějším ročním obdobím. Vpusťte jej také k sobě domů. A to nejen v podobě květinových polštářů, závěsů či ubrusů. Přinášíme vám tipy na jedinečné nástěnné dekorace na jaro, které vás zaručeně dostanou.

Příroda se na jaře probouzí k životu a vybarvuje se do nádherných odstínů. Pozvat si toto oblíbené roční období domů můžete i díky jedinečným nástěnným dekoracím s motivy jara. Pojďme si tyto originální dekorace, které jsou k dostání na našem e-shopu Emako.cz, jednu po druhé představit. Kterou z nich si pořídíte domů vy?

Kovové nástěnné dekorace: V hlavní roli listy a květiny

Chtěli byste doma přivítat jaro moderním způsobem? V tom případě vsaďte na kovový obraz s květinami, listy a motýlky nebo na kovový obraz rostlého listnatého stromu, které představují vkusné jarní bytové doplňky. Tyto nástěnné dekorace v černé či klasické kovové barvě už na první pohled upoutají vaši pozornost. Jsou tak stylovou jarní ozdobou každičké zdi.

Kovové nástěnné dekorace vyniknou v obývacím pokoji, ale i v ložnici, na chodbě či v pracovně. Tyto obrazy z tepaného kovu jsou perfektně zpracované a vypadají jako od kováře. Můžete je proto využít i jako originální dárek pro přátele do nového bytu.

Nástěnné dekorace s motivem peří nebo ptáčků

Jaké další dekorace u vás doma mohou evokovat jaro? Jednoznačně nástěnné dekorace s motivem peří nebo ptáčků. Kdo by rád na jaře neposlouchal ptačí zpěv? Tyto nástěnné dekorace mohou mít spoustu podob. 

Rozhodnout se můžete například pro jarní dekoraci na zeď v podobě obrazu na plátně. Na zdi vypadají nádherně také fotorámečky různých rozměrů, do kterých si necháte zarámovat obrázky různobarevných ptáčků v kombinaci s rozkvetlými jarními květinami, stromy nebo keři.

Vsaďte také na 3D nástěnné dekorace

Hledáte skutečně neobvyklou a přitom vkusnou jarní dekoraci na zeď? V tom případě vás jistě dostane 3D nástěnná dekorace s modrými motýlky, která dodá vašemu obývacímu pokoji, pracovně, ložnici nebo chodbě opravdovou lehkost. 

Trojrozměrné nástěnné dekorace jsou obrovským hitem posledních měsíců, protože dokážou dokonale ozvláštnit každičký interiér. Kromě 3D nástěnné dekorace s motýly váš domov jarně rozzáří také 3D nástěnná dekorace s rostlinami ve vázách. Možná se vám zalíbí i 3D nástěnná dekorace rozkvetlých květin ve skleněné váze, která je doplněná o LED podsvícení.

nastenne dekorace na jaro

Vyberte si nástěnné dekorativní zrcadlo v jarním rámu

Jakým dalším způsobem jarně oživíte svůj domov? Pomocí nástěnných zrcadel v dekorativním rámu, který je stylizovaný do tvaru květiny. Tento rám může být nejen čistě dřevěný nebo bíle lakovaný, sluší mu také kovové provedení. Jaro evokuje rovněž nástěnné zrcadlo s rámem připomínajícím slunce. Možná vás dostane také sada kulatých zrcadel v bílém rámu, který je doplněný o elegantní bílou stužku.

Jarní samolepící dekorace na zeď? I to je možnost

Svůj domov si můžete jarně vyzdobit i pomocí samolepících dekorací na zeď. Váš obývací pokoj decentně oživí jak barevné, tak černobílé samolepící nálepky ve tvaru ptáčků, motýlků, květin, stromů, ale i mraků. Tento typ samolepících dekorací na zeď se hodí i do dětského nebo studentského pokoje.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.