Nafukovací bazény - nejlepší dárek pro dítě na léto!

Plánujete, že svým dětem pořídíte nový nafukovací bazén? Rozhodně jde o skvělý nápad, protože dětské nafukovací bazény jsou tím nejlepším dárkem pro děti na léto. Přinášíme několik tipů, podle čeho nafukovací bazén pro děti vybrat a jakým způsobem jej umístit na zahradě, terase nebo balkóně.

nafukovaci-bezeny-pro-deti-na-leto

Dětský nafukovací bazén: Základní výbava na léto

Máte malé děti? V tom případě u vás doma patří k základní výbavě na léto dětský nafukovací bazén. Zajímá vás, které nafukovací bazény děti milují? Při výběru konkrétního kousku se řiďte zvláště věkem a výškou svého dítěte. Důležité rovněž je, aby se mohl váš potomek v bazénu dokonale vyřádit a užil si vodní hrátky pod širým nebem.

Dětský nafukovací bazén rozhodně nemusíte vybírat sami. Zeptejte se rovnou svého dítěte, jaký nafukovací bazén by se mu třeba na zahradě líbil. Když si totiž váš potomek dětský nafukovací bazén sám vybere, budete mít vždy jistotu, že s tímto kouskem bude nadmíru spokojený.

Tvar dětského nafukovacího bazénu: Kruh, čtverec nebo obdélník

Přemýšlíte, jaký tvar nafukovacího bazénu pro děti je ten nejlepší? Rozhodovat se můžete například mezi nafukovacím bazénem obdélník, kruhovým nafukovacím bazénem nebo dětským nafukovacím bazénem ve tvaru čtverce. V těchto případech je velmi oblíbený nafukovací bazén INTEX - tato značka totiž představuje záruku kvality.

Jestliže budete chtít svému dítěti pořídit nafukovací vodní centrum, tento typ dětského nafukovacího bazénu s atraktivními prvky mívá atypický tvar a většinou je složený z několika bazénků najednou. Vaše dítě si v něm v létě jednoznačně užije hodiny zábavy. A to nejen samo, ale třeba i se svými kamarády.

Dětské nafukovací bazény mohou být zábavné i jiným způsobem. Vaše děti si zamilují také nafukovací bazén INTEX ve tvaru velryby se zabudovanou sprchou nebo dětský nafukovací bazén se skluzavkou. Spoustu zábavy poskytuje i nafukovací bazén se stříškou, díky které navíc na vaše dítě nebude pražit přímé slunce.

jaky-nafukovaci-bazen-vybrat

Co dát pod nafukovací bazén

Pořídili jste si nafukovací bazén a teď přemýšlíte, co pod něj dát? Pod nafukovací bazén, který máte na terase nebo na trávě, můžete dát fólii nebo plachtu. Nejlepším řešením je však speciální ochranná podložka pod bazén, která má různé rozměry. Tato podložka nejčastěji vyrobená z geotextilie má za úkol ochránit dno bazénu před nežádoucím mechanickým poškozením.

Tipy na doplňky do dětského nafukovacího bazénu

Co dát dětem do nafukovacího bazénu, aby je to v létě zaručeně bavilo? Svým ratolestem můžete pořídit hned několik zábavných i praktických doplňků. O které jde například? V létě sklidí spoustu úspěchu nafukovací lehátko do vody. Vaše dítě využije rovněž potápěčské brýle, šnorchl, nafukovací kruhy a rukávky. Spoustu zábavy v bazénku zajistí míče a míčky, vodní pistole, konvičky, nafukovací kroužky nebo další hračky do vody.

A co když si chtějí vaše děti užít vodní radovánky i mimo nafukovací bazén? Pořiďte jim dlouhou vodní skluzavku pro jednu nebo dvě osoby. Můžete mít jistotu, že se na ní dokonale vyřádí!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.