Montáž bez vrtání - koupelnové doplňky

Poohlížíte se po koupelnových doplňcích bez vrtání? Máme pro vás tipy, které konkrétní doplňky vybrat. Také vám představíme jejich hlavní přednosti, díky kterým si je ve své koupelně zaručeně oblíbíte.

doplnky-s-montazem-bez-vrtani

Koupelnové doplňky bez vrtání: Proč si je pořídit?

Chcete, aby vaše koupelna co nejrychleji prokoukla? Vsaďte na koupelnové doplňky bez vrtání, díky kterým svou koupelnu proměníte rychle a jednoduše. Doplňky do koupelny upevněné speciální montáží bez vrtání zaručí, že svou koupelnu vybavíte velmi lehce bez jakéhokoliv nepořádku. Zároveň si vrtáním zbytečně nezničíte koupelnové obklady. 

Koupelnové doplňky bez vrtání oceníte jak ve svém vlastním bytě či domě, tak v nájemním bydlení, kde majitel zakazuje jakékoliv stavební zásahy včetně vrtání. Způsobů montáže bez vrtání je přitom celá řada, pojďme si je tedy blíže představit.

Montáž bez vrtání: Koupelnové doplňky připevníte různými způsoby

Doplňky do koupelny můžete prostřednictvím montáže bez vrtání připevnit k obkladům hned několika způsoby. Když nahlédnete do naší nabídky, zjistíte, že koupelnové doplňky bez vrtání lze pevně přilepit, upevnit vakuovým systémem či elektrostatickým systémem nebo nasadit/nacvaknout na podložku přilepenou k obkladům.

Každý z adaptérů těchto upevňovacích systémů má velkou hmotnost. Některé adaptéry si s přehledem poradí s váhou až 90 kilogramů. Které koupelnové doplňky bez vrtání si můžete například pořídit?

Dávkovače mýdla, misky na mýdlo a kelímky na kartáčky bez vrtání

Základními koupelnovými doplňky, které s přehledem připevníte k obkladům bez vrtání, jsou dávkovač mýdla, miska na mýdlo nebo kelímek na zubní kartáčky. Tyto doplňky do koupelny umístěte nejlépe vedle umyvadla nebo nad ním. Snažte se přitom o to, aby spolu dávkovač, misky a kelímek stylově, barevně i materiálově ladily.

koupelnove-doplnky-na-zed

Háčky na ručníky, držáky na ručníky a koupelnové police bez vrtání

Doplňky bez vrtání, kterými si stojí za to vybavit koupelnu, jsou také háčky na ručníky a držáky na ručníky bez vrtání. Háčků na ručníky bez vrtání není v koupelně nikdy dost, umistěte je proto, kamkoliv to budete potřebovat. Ve své koupelně využijete také držák na ručníky bez vrtání - nainstalujte jej na obklady nejlépe vedle vany nebo sprchového koutu.

Kromě háčků a držáků na ručníky si svou koupelnu můžete vybavit také koupelnovými policemi bez vrtání. Vsaďte na klasický tvar police, oblíbíte si rovněž rohovou koupelnovou polici bez vrtání, která je vhodná nad vanu nebo do sprchového koutu.

Držáky toaletního papíru a držáky WC štětky bez vrtání

Máte koupelnu spojenou s toaletou? V tom případě můžete tuto místnost rozšířit i o další koupelnové doplňky bez vrtání. A to o nástěnný držák toaletního papíru nebo nástěnný držák toaletního kartáče. Snažte se o to, aby k sobě tyto koupelnové doplňky bez vrtání dokonale ladily.

Tipy na další koupelnové doplňky bez vrtání

Jaké další doplňky bez vrtání si můžete do své koupelny ještě pořídit? Například nástěnný držák na fén, nástěnné kosmetické zrcátko, držák na stěrku na vodu nebo držák na houbičku na mytí.
Velmi oblíbené jsou také bambusové doplňky bez vrtání. Co se týče výběru koupelnových doplňků bez vrtání, možností tedy máte spousty.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.