Lucerny - tradiční vánoční osvětlení

Lucerny patří k tradičnímu vánočnímu osvětlení. Poradíme, jaké lucerny budou slušet právě vašemu svátečnímu domovu. Co dalšího během Vánoc nesmí u vás doma chybět? Rozhodně vánoční osvětlení na stromeček.

 kam-umistit-vanocni-lucernu

Vánoční lucerny: Kam je umístit?

Vánoční lucerny mají během svátků neopakovatelné kouzlo. Rozzáří váš svátečně vyzdobený domov a navíc mu dodají útulnou a pohodovou atmosféru. Zajímá vás, na jaká místa tento bytový doplněk umístit?

Vánoční lucerny jsou úžasnou adventní dekorací, která nesmí chybět v obývacím pokoji, jídelně, na chodbě, v ložnici nebo ve vstupní hale. Máte-li velkou vánoční lucernu, umístěte ji například v obývacím pokoji, na chodbě nebo v ložnici přímo na zem. Menší lucerny patří na nábytek (nejlépe komodu) a v jídelně nejlépe na jídelní stůl. Tyto dekorativní lucerny se budou vyjímat také na okenním parapetu.

Dekorativní lucerny do obývacího pokoje

Nejen o Vánocích. Dekorativní lucerny do obývacího pokoje využijete po celý rok. Se začátkem adventního období je můžete zakomponovat do vánoční výzdoby. Tyto dekorativní lucerny slaďte například s bílými kožešinami, vánočními světelnými řetězy, šiškami, jedlovými větvičkami nebo třpytivými vánočními ozdobami a výsledek bude více než dokonalý. Světla dekorativních luceren si přitom nejvíce užijete během pozdního odpoledne nebo také večer a v noci.

Dekorativní lucerny do obývacího pokoje vás budou provázet také celým zimním období. Relaxovat při nich můžete také na jaře a na podzim. Jejich podmanivé světlo si vychutnáte i během vlahých letních večerů.

jakou-vybrat-vanocni-lucernu

Tipy na dekorativní lucerny do obývacího pokoje: Jaké vybrat?

Chcete si svůj obývací pokoj vybavit novými dekorativními lucernami? Nabízíme dekorativní lucerny všech velikostí, barev a materiálů. Během Vánoc i v průběhu celého roku udělá u vás doma parádu kovová lucerna i dřevěná lucerna, kterým sluší černá, bílá i zlatá barva. Vybrat si můžete také trendy proutěnou lucernu.

Ptáte se, co patří do lucerny? Umístit do ní můžete klasickou svíčku, ale také LED svíčku na AAA baterie, která v interiéru představuje bezpečnější verzi. Také pro vás máme LED dekorativní lucerny, z nichž mnohé dokonale imitují plápolající oheň.

Vánoční lucerny v designu elektrického LED krbu na postavení jsou skutečně nádherným kouskem, který se u vás doma bude vyjímat po celé zimní období. Tyto LED lucerny s imitací plápolajícího ohně mají napájení na baterie, některé můžete zapojit i do elektrické zásuvky. Čím jsou tyto lucerny výjimečné? Navodí u vás doma velmi příjemnou atmosféru a navíc si díky nim můžete užívat uklidňující pohled do plápolajícího ohně.

jake-osvetleni-na-stromecek

Vánoční osvětlení na stromeček

K tradičnímu vánočnímu osvětlení patří nejen lucerny, ale také vánoční osvětlení na stromeček. Čím konkrétně můžete vánoční stromek ozdobit? Vsaďte na LED světelné řetězy nebo na LED dekorativní svíčky, díky kterým bude váš stromeček obzvlášť večer působit neskutečně.

Vybíráte nové vánoční osvětlení na stromeček? Rozhodnout se můžete pro vánoční jednobarevné řetězy s teplým žlutým nebo studeným bílým světlem. Vánoční stromek můžete ozdobit rovněž LED barevnými světelnými řetězy s červeným, žlutým, modrým a zeleným světlem. Osvětlení na stromeček v podobě LED světelných řetězů pro vás máme s klasickým tvarem světýlek i se světýlky ve tvaru sněhových vloček nebo hvězd.

Výběr délky vánočního osvětlení na stromeček

Pokud vybíráte vánoční osvětlení na stromeček, v případě LED světelných řetězů si na tom dejte velmi záležet. Kromě samotného designu, kvality a materiálu se soustřeďte také na jejich správnou délku, která by se měla odvíjet zejména od výšky vánočního stromku.

Pro vánoční stromeček vysoký 150 centimetrů se hodí 20metrový světelný řetěz, pro vánoční stromeček vysoký 200 centimetrů pak 30metrový řetěz. V naší nabídce konkrétně najdete LED světelné řetězy s délkou 10 metrů, 20 metrů, 30 metrů nebo ještě větší.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.