Kuchyňský vozík na kolečkách - vyplatí se koupit?

Přemýšlíte, zda si pořídit kuchyňský vozík na kolečkách? Tento praktický a zároveň stylový doplněk do kuchyně má spoustu předností, které zaručeně využijete. Jakým způsobem vám tedy kuchyňský vozík na kolečkách přijde vhod?

kuchynsky-vozik-jaky-vybrat

Kuchyňský vozík využijete k servírování jídel

V prvé řadě můžete kuchyňský vozík na kolečkách pojmout jako servírovací vozík. Jelikož je tento doplněk do kuchyně opatřen kolečky, můžete jej dle potřeby přesouvat, kamkoliv potřebujete.

Kuchyňský vozík se vám tak při servírování hotových jídel rodině či návštěvě stane nenahraditelným pomocníkem. Tímto způsobem jej využijete také během oslav nebo grilovacích party.

Jako pojízdný barový stolek na nápoje nebo domácí vinotéka

Věděli jste, že kuchyňský vozík na kolečkách má spoustu využití? Přijde vám vhod nejen jako servírovací stolek, ale také jako pojízdný barový stolek. Jeho prostřednictvím můžete servírovat nejrůznější alkoholické i nealkoholické nápoje. Využijete jej tak spolehlivě během rodinných oslav, grilovacích party i během příjemných večerů ve dvou.

Víte, že tento vozík do kuchyně vám poslouží také jako domácí vinotéka? Naplňte jej lahvemi svého oblíbeného vína, sklenicemi na víno či otvírákem. Kdykoliv k vám přijde návštěva nebo si budete chtít jen tak posedět s partnerem, tuto domácí vinotéku zaručeně využijete!

Kuchyňský vozík poslouží k odkládání příborů, hrnků, talířů či sklenic

Kromě servírování jídel a nápojů do kuchyňského vozíku můžete odkládat příbory, hrnky, sklenice nebo talíře. Jde o nádobí a doplňky, které během stolování potřebujete mít vždy po ruce. Kuchyňský vozík s tímto obsahem vám udělá velkou službu také během oslav nebo sešlostí s rodinou či přáteli - z vozíku si každý může brát to, co potřebuje.

Čím kuchyňský vozík kromě příborů, hrnků, sklenic a talířů ještě naplnit? Například ubrousky, stojanem s papírovou kuchyňskou utěrkou, párátky, solničkou a pepřenkou, kečupem a jinými dochucovadly. Některé kuchyňské vozíky v sobě mají rovněž zabudovaný odpadkový koš.

Kuchyňský vozík na kolečkách je i rozšířením kuchyňské linky

Máte ve své kuchyňské lince málo místa? Právě kuchyňský vozík na kolečkách zkuste využít i jako rozšíření své kuchyňské linky. Dle potřeby tak můžete do kuchyňského vozíku uložit hrnky, sklenice, talíře, příbory, naběračky, vařečky, kořenky s kořením, dózy se sypkými potravinami a další potřebné kuchyňské doplňky.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.