Kontejner na hračky zajistí pořádek v každém dětském pokoji

child-room-with-toy-bags-PW8XZ2X

 

Máte děti? Pak jistě víte, že nepořádek v dětském pokoji je věčný problém. Abyste jej rychle vyřešili, vám coby rodičům i vašim dětem přijde vhod několik kontejnerů na hračky. Právě kontejner na hračky je výborným pomocníkem, který v mžiku zajistí, že nepořádek bude dávnou minulostí.

Kontejner na hračky: Stylový doplněk i velký pomocník

Proč by měl kontejner na hračky patřit do každého pokoje? Jde o důležitého pomocníka, který dá menším hračkám, stavebnicím, dětským společenským hrám či plyšákům konečně řád. Nebudou se jen tak „povalovat“ na poličkách, kde by se na ně zbytečně prášilo, ani nebudou jen tak ležet na zemi dětského pokoje.

Kontejner na hračky je nezbytný doplněk, do kterého vaše dítě během chvíle a velmi jednoduše naskládá všechny své poklady. Následně jej může zasunout do skříně či police, anebo jej může nechat volně ležet na zemi svého pokoje. S využitím kontejneru na hračky tak bude pokojík vašeho potomka za několik málo minut vzorově uklizený.

Kontejner na hračky šetří místo

Je pokoj vašeho dítěte doslova jeden velký chaos? V tom případě v jeho dětském pokoji nesmí kontejner na hračky rozhodně chybět. Pořiďte mu rovnou několik těchto důležitých doplňků. S využitím kontejneru na hračky jeho pokoj získá nejen řád, ale uvolní se mu zde i viditelné množství místo.

Kontejnery na hračky totiž dokážou výrazně uspořit místo v dětském pokoji. Uvolněný prostor pak může váš potomek využít dle vlastního rozhodnutí. Bude mít například víc místa na hraní, anebo ušetřené místo doplní o nově nakoupené hračky a hry.

 

playing-room-for-child-PMYZKQR

 

Vaše dítě má všechny hračky po ruce

Zvlášť malé děti jsou nejraději, když mají všechny hračky po ruce. Do jednoho kontejneru na hračky jim proto dejte třeba dřevěné kostky, do dalšího vláčkodráhu, do jiného panenky s oblečením a do posledního třeba plyšáky. Umožněte následně svým dětem, aby měly k takto roztříděným hračkám snadný přístup.

Kontejnery na hračky jim tak ponechte například na zemi nebo v nižších policích, do kterých dosáhnou. Své děti rovněž naučte tomu, že až si dohrají, měly by určité hračky vrátit zase do kontejneru zpátky. A tento kontejner na hračky opět přesunout na své původní místo. Tento přístup je zárukou toho, že v pokoji vašeho dítěte zavládne stálý pořádek.

Tip: Nechcete, aby se na hračky uschované v kontejneru prášilo? V tom případě do dětského pokoje pořiďte kontejner na hračky opatřený krytem.

Vybírejte mezi různými barvami i motivy

Kontejner na hračky není pouze praktickým pomocníkem. Měl by také ladit s barvou a stylem dětského pokoje. Chlapečkům tedy vybírejte kontejnery na hračky v klučičích barvách a s klučičími motivy. Holčičky budou spokojené, když jim do pokojíčku pořídíte kontejner v růžové barvě či dalších dívčích odstínech. Nezapomeňte ani na oblíbené dívčí motivy, kterými jsou bezkonkurenčně zvířátka či princezny.

Vybrat samozřejmě můžete i kontejner na hračky v univerzální barvě i motivu. A to například v bílém či šedém odstínu. Velmi oblíbené jsou rovněž kontejnery transparentní.

 

cozy-child-bedroom-in-pink-PJCFF6D

 

I na materiálu a velikosti záleží

Když budete do dětského pokojíčku vybírat nový kontejner na hračky, neohlížejte se pouze na jeho barvu a celkový design. Zajímat by vás měla rovněž jeho velikost a samozřejmě také materiál, ze kterého je vyroben. Vybírat můžete konkrétně mezi plastovými, dřevěnými a textilními kontejnery na hračky. 

Některé kontejnery mohou vzhledem ke své velikosti a materiálu plnit i další funkci. Kromě toho, že slouží k úschově hraček, je lze použít například také jako lavičku na sednutí. V dětském pokoji se bude vyjímat rovněž celá sada, která obsahuje dřevěné police a několik úložných textilních kontejnerů.

Kontejner na hračky patří i do obývacího pokoje

Máte-li malé dítě, které ještě nechodí do základní školy, jistě jste si všimli toho, že většinu času si stejně hraje v obývacím pokoji. Tak proč přenášet hračky tam a zpět? Svůj obývací pokoj doplňte o stylový kontejner na hračky, ve kterém bude mít váš potomek uschované ty nejdražší poklady, s nimiž si hraje nejraději.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.