Jarní povlečení: Jaké vybrat?

Chcete si pořídit nové jarní povlečení? Poradíme vám, jaké vybrat, aby bylo nejen stylové, ale aby vám při spánku zajistilo dokonalé pohodlí. V jakém jarním povlečení se tedy rozhodně vyspíte do růžova?

jarni-povleceni

Jarní restart ložnice: V hlavní roli jarní povlečení

S příchodem jara nastal čas pro aktualizaci povlečení, přikrývek i ložních doplňků. Příjemné sluneční paprsky a vlahé venkovní teploty přímo vybízejí k tomu, abyste své peřiny a polštáře převlékli do nového jarního povlečení.

Jarní povlečení působí křehce, jemně a vzdušně. Do vaší ložnici přinese jarní atmosféru. Místnosti, kde spíte, jarní povlečení dodá také jedinečný šmrnc. Polštáře a peřiny převlečené do povlaků v jarním stylu zároveň příznivě ovlivní kvalitu vašeho spánku, pozitivní dopad budou mít také na vaši mysl.

Jak vybrat povlečení s jarní tematikou

Zajímá vás, jaké jarní povlečení vybrat? Bezkonkurenční je květinové povlečení, které patří na jaře k těm nejoblíbenějším. neboť vás nabije novou energií a chutí do života. Kromě povlečení s květinovým vzorem, které ocení nejen romantické duše, vaši ložnici na jaře rozzáří svěží povlečení s motivem listů a rostlin.

Toužíte po jarním povlečení bez potisku,? Svěží atmosféru rozkvetlé jarní louky evokuje také jarní povlečení v jednobarevných pastelových tónech. Toto jemné povlečení můžete doplnit o dekorativní polštáře v jiných odstínech či o stylové květinové polštáře. Jaké barvy jarního povlečení jsou na jaře ty pravé? Světle růžová, šeříková, bledě modrá, šalvějová nebo bílá.

V květinovém povlečení, v jarním povlečení s potiskem rostlin nebo v jarním povlečení v pastelových odstínech se příjemně vyspíte také s ohledem na jeho materiál. Volte nejlépe bavlnu, která je příjemná na dotek, pohodlná, lehká a prodyšná, a tím pádem na jaro ta pravá.

povleceni-s-jarni-tematikou

Na jaře aktualizujte i své přikrývky, polštáře a přehozy

Přistupujete k jarnímu restartu ložnice? V tom případě se zaměřte nejen na jarní povlečení, pokuste se jarně aktualizovat také své přikrývky, polštáře a přehozy. Svou těžkou zimní prošívanou peřinu vyměňte za lehkou letní přikrývku. 

V dalším kroku se zaměřte také na dekorativní polštáře. Vaší jarní ložnici budou slušet květinové polštáře, rozhodnout se můžete také pro polštáře v pastelových barvách. Při jarním restartu z ložnice rovněž vyřaďte těžké pletené přehozy a deky. Místo nich ložnici vybavte lehkými přehozy v pastelových barvách či s květinovými vzory.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.