Jaký dárek k Mezinárodnímu dni žen? Vyzkoušejte tyto nejlepší nápady

Přemýšlíte nad tím, jaký dárek věnujete své partnerce, manželce, mamince, babičce, sestře či kamarádce k Mezinárodnímu dni žen? Připravte jim milé potěšení, které je zaručeně zahřeje u srdce a kterým jim zároveň vyznáte lásku. Jaké nápady na dárky jsou pro ně ty pravé?

tipy-na-darky-k-mezinarodnimu-dni-zen

Tipy na dárky k MDŽ

Mezinárodní den žen neboli MDŽ si v Česku každoročně připomínáme 8. března. Tento celosvětově uznávaný svátek klade důraz především na ženskou rovnoprávnost. Své manželce, partnerce, mamince či kamarádce proto připravte milé překvapení, prostřednictvím kterého jí 8. března popřejete k MDŽ.

Jaký dárek k Mezinárodnímu dni žen je tím nejlepším? Nejen řezané květiny, čokoláda nebo bonboniéra. Ve výběru dárků pro ženu zkuste být mnohem originálnější. Pro inspiraci přinášíme hned několik nápadů, které vždy potěší.

Zrcátko

Zrcadla hrají v životě ženy velmi důležitou úlohu a rozhodně jich nikdy není dost. Pokud tedy hledáte tip na vhodný dárek k MDŽ, zrcátka a zrcadla jsou jasnou volbou. Svou partnerku, manželku, maminku či kamarádku obdarujte například vkusným kosmetickým zrcátkem na postavení, které bude doplněné o LED podsvícení nebo bude mít funkci zvětšení. 

Každou ženu dostane také velké volně stojicí zrcadlo, které je ideálním doplňkem například do ložnice. V tomto zrcadle si může vaše žena každý den prohlédnout, jak moc jí to sluší.

Organizér na make-up

Dárek, který od vás vaše manželka či partnerka využije, může najít praktické a estetické uplatnění také v koupelně. Darujte jí například velký organizér na make-up, do kterého přehledně uschová všechny svoje řasenky, rtěnky, zdravíčka, bb-creamy či laky na nehty. Vaše žena k MDŽ uvítá také stojan na kosmetické štětce nebo jednoduchý košík na kosmetiku.

jaki-darek-k-MDZ

Šálky na kávu

Každou ženu potěší, když ji u příležitosti Mezinárodního dne žen obdarujete také krásnou sadou šálků na kávu či čaj.  Vybranou ženu překvapte nejlépe sadou porcelánových šálků s moderním motivem, které se jen tak neokoukají a které jí udělají zaručeně velkou radost. Pití kávy nebo čaje z těchto hrníčků bude jeden velký zážitek.

Dárkové sety

Jako dárek pro ženu k MDŽ můžete vytvořit také speciální dárkový set. Potěší ji například sada hřejivé deky a stylových dekoračních polštářů. Dalším krásným dárkem je kombinace umělé květiny v dekorativním květináči. Vybranou ženu překvapte také dárkovým setem solničky a pepřenky nebo sadou kořenek. 

Co se dále hodí k MDŽ? Sada sklenic na víno s lahví vína oblíbené značky vaší ženy. Dalším nápadem na dárek k Mezinárodnímu dni žen je také kombinace elegantního prostírání společně s běhounem nebo ubrusem.

osvedcene-napady-na-darky

Bytové vůně

Vybranou ženu můžete u příležitosti Mezinárodního dne žen překvapit také úžasnou bytovou vůní. Vaši manželku či partnerku potěší například aromalampa se sadou éterických olejů, designové vonné svíčky, osvěžovač vzduchu nebo difuzér s tyčinkami. Tyto bytové vůně vybírejte nejen podle jejich designu, ale s ohledem na to, jaké aroma má vaše žena ráda.

Další osvědčené nápady na dárky

Co dále věnovat ženě k Mezinárodnímu dni žen? Vaši partnerku, manželku či maminku potěší dřevěný box na čajové sáčky, který zcela naplníte jejími oblíbenými druhy čaje. Své partnerce můžete věnovat také luxusní šperkovnici, do které snadno a přehledně ukryje všechny své poklady. Pěkným dárkem pro ženu k MDŽ je dále i dekorativní kovový stojan na šperky.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.