Jak udržet pořádek v koupelně? Top 10 nejlepších doplňků

Zajímá vás, jak udržet pořádek v koupelně, aby tato místnost stále působila jako nová? Spolehnout se můžete na následujících top 10 nejlepších koupelnových doplňků. Co vše vám tedy nesmí v koupelně chybět, aby působila jako ze škatulky?

doplnky-ktere-pomuzou-udrzet-poradek-v-koupelne

Boxy na kosmetické tampony

Večerní odličování je základ. Jenže kde v koupelně umístit kosmetické tampony, abyste dosáhli skutečně vkusného výsledku? Řešením jsou boxy na kosmetické tampony. Díky této vychytávce budete mít odličovací tampony v koupelně pěkně zorganizované a stále po ruce.

Boxy na kosmetické tampony můžete pořídit v kovovém či plastovém provedení, velmi vkusná je také kombinace plastu a bambusu. Kromě samostatného zásobníku na kosmetické tampony bude vaší koupelně slušet rovněž box na kosmetické tampony doplněný o zásobník o vatové tyčinky do uší.

Háčky na ručníky

Co by to bylo za koupelnu bez háčků na ručníky? Tento drobný, designový a zároveň velmi praktický koupelnový doplněk umístěte nejen k umyvadlu, ale kamkoliv, kde je to v koupelně třeba. Perfektním koupelnovým doplňkem je například sada nerezových háčků, které bez vrtání (pevným přilepením) připevníte k obkladům Velmi praktické jsou rovněž plastové či kovové háčky na ručníky, které se jednoduše zavěsí na žebříkový radiátor, na koupelnové dveře nebo na sprchový kryt.

Koupelnové regály

Dejte v koupelně pořádek také ručníkům, županům a pyžamu. Kam s nimi? Do otevřeného patrového koupelnového regálu. Nejoblíbenější je přitom koupelnový regál vyrobený z bambusu, který vaší koupelně zajistí nejen pořádek a další úložný prostor, ale dodá jí také pořádný šmrnc.

kos-na-pradlo-je-prakticky-koupelnovy-doplnek

Koš na prádlo

Pořádek v koupelně vám pomůže udržet také koš na špinavé prádlo. V této místnosti se bude vyjímat nejen plastový koš na prádlo, který vyniká nejrůznějšími barvami a potisky. Vsadit můžete také na kovový koš na prádlo nebo na textilní koš na špinavé prádlo v kovovém či plastovém rámu.

Pokud milujete přírodní materiály je pro vás tím pravým bambusový koš na prádlo nebo proutěný koš na prádlo. Tyto materiály jsou nejen pěkné, ale také odolné, a s přehledem zvládají vlhké prostředí koupelny.

Dvoukomorový koš na prádlo

Kromě klasického koše na špinavé prádlo je velmi praktický také dvoukomorový koš na prádlo, díky kterému můžete s přehledem třídit špinavé oblečení. Do jedné z komor patří světlé prádlo, do druhé zase tmavé prádlo. V momentě, kdy je jedna z částí koše na prádlo plná, můžete dát můžete dát oblečení této barvy do pračky.

Odpadkový koš do koupelny

Dalším důležitým koupelnovým doplňkem, který pomáhá udržet pořádek, je odpadkový koš, do kterého patří zejména použité hygienické potřeby. Do koupelny se skvěle hodí zejména odpadkové koše menších rozměrů vybavené víkem, které jsou vyrobeny ideálně z kovu či plastu Koupelnový odpadkový koš přitom umístěte nejlépe do rohu místnosti, kde není tolik na očích. 

Stojan na toaletní papír

Stojan na toaletní papír je praktickým a zároveň designovým doplňkem každé koupelny. Navíc vám pomůže udělat pořádek ve vaší zásobě toaletních papírů. Na stojan totiž velmi vkusně umístíte až tři role toaletního papíru. 

Tento koupelnový doplněk pořídíte v provedení z bambusu, nerezové oceli i kamene. Navíc si můžete vybrat jednoduchý stojan na toaletní papír, nebo kombinovaný s toaletním kartáčem.

Koupelnové police a poličky

Chcete-li si v koupelně zajistit pořádek, neobejdete se také bez koupelnových polic a poliček. Nejoblíbenější jsou zejména rohové koupelnové police nad vanu nebo do sprchového koutu, ale také klasická rovná koupelnová polička nad vanu. Tyto koupelnové doplňky jsou zárukou přehledně uspořádaných sprchových gelů, šamponů i mycích houbiček.

kvalitni-drzaky-na-fen

Držák na fén

Kam v koupelně s fénem, kulmou nebo žehličkou na vlasy? Řešením je nástěnný držák na fén. Tento praktický koupelnový doplněk vyrobený z nerezové oceli ocení snad každá žena. Na stěnu koupelny lze přitom instalovat jak jednoduchý držák na fén, tak kombinovaný držák, do kterého můžete kromě fénu umístit také žehličku na vlasy nebo kulmu.

Čisticí prostředek na spáry

Krásu své koupelny udržíte také pomocí čisticího prostředku na spáry. Tímto prostředkem, který má tvar fixy, dokonale vyčistíte i zašlé spáry a navrátíte jim původní bílou barvu. Vaše koupelna tak bude opět vypadat jako nová.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.